EA Sports verduidelijkt haar ‘Season Ticket’ voor het komende jaar


Vorig jaar introduceerde EA Sports de zogenaamde ‘Season Ticket’ en tegen enige betaling kreeg je hiermee toegang tot bijna alle downloadbare content voor diverse sportgames. Denk dan aan FIFA, Tiger Woods, NHL en nog wat Amerikaanse sportgames. Door dit ticket aan te schaffen bespaar je jezelf een hoop kosten in verhouding met de prijs die los per pakket downloadbare content gerekend wordt.

EA Sports zal ook dit jaar weer met een Season Ticket komen en inmiddels zijn er wat meer details vrijgegeven. De Season Ticket zal los ongeveer €24.99 gaan kosten en hiermee krijg je toegang tot downloadbare content dat ongeveer een waarde heeft van omgerekend rond de €80. Daarnaast zal de downloadbare content voor Season Ticket houders drie dagen eerder beschikbaar zijn en content die niet binnen het aanbod van de Season Ticket valt kunnen houders met een korting van 20% aanschaffen.

Het is op zich een interessant aanbod, maar wel pas voordelig op het moment dat je meerdere sportgames in bezit hebt die onder de dekking van de Season Ticket vallen.

  1.    806 XP
    ShadowhunterrX's avatar

    Dus het is waardeloos als je alleen maar Fifa speelt ? Thx voor de tip.

  2.    7383 XP
    Flaming_Kaiser's avatar

    Maar wat valt er buiten de Season Ticket dat is ook handig om te weten….