Treyarch heeft op het verhaal na niets met Black Ops: Declassified te maken


Call of Duty Black Ops: Declassified is momenteel in de maak voor de PlayStation Vita en zal dit najaar gaan verschijnen als losse game en daarnaast ook gebundeld met de PlayStation Vita. Er heerste een lange tijd onduidelijkheid rondom deze titel voor de officiële onthulling op de GamesCom enkele weken terug en nu hebben we meer duidelijkheid hierover. De game wordt namelijk buiten het vaste Call of Duty kamp van Infinity Ward, Treyarch en Beachhead ontwikkelt.

De game is het resultaat van een samenwerking tussen Sony en Activision. Activision zal de uitgever zijn, maar de game wordt ontwikkeld door Nihilistic en zij zijn een onafhankelijke ontwikkelaar die de afgelopen jaren vooral voor Sony bezig is geweest. Treyarch staat in feite dan ook volledig los van deze game. John Rafacz, de community manager van Treyarch geeft dan ook het volgende aan: “we have not been involved with the Vita version”. Qua gameplay kan Nihilistic dus volledig zijn eigen weg gaan.

De enige betrokkenheid van Treyarch met deze game is puur gericht op het verhaal, want dit moet wel binnen het universum van Black Ops passen. Zo geeft Rafacz aan: “consulted to ensure accuracies within the fiction”. Treyarch speelt dus een consulterende rol binnen de ontwikkeling en dat is alles. De shooter zal in november gaan verschijnen en hier lees je er meer over.

Boxshot Call of Duty: Black Ops Declassified

Call of Duty: Black Ops Declassified

Releasedatum:
13-11-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Activision Blizzard
Ontwikkelaar:
 1.    1373 XP
  rva_96's avatar

  Hmm ik ben bang dat de game z’n naam niet gaat waarmaken, en de studio heeft zich zeer zeker niet bewezen met Resistance Burning skies.

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Bo1 heeft al niksbewezen haha, crappy game was dat zoop ontiegelijk simpel!!! Ik kocht bo1 alleen omdat er werd gemeld dat er geen kwik scope in zou zitten, haha naaaa dikke lul dus je kon gewoon kwik scope .

  Bo2 wordt nogmakkelijker met de point streaks en vliegende onzin en je hoeft zelf amper. Wat te doen ervoor, drom denke vamps zo van, Ai lkkr in hoekjes paar pointstreaks halen en komt goed. Zo gaat t al sinds mw2 en eerlijk t is niet beter geworden. Point streaks zijn voor noobs die niet meer dan 4 killstreaks kunne halen

  LOOOOL

 3. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @Naam…

  Vamps is noobs

 4.    503 XP
  Aeristalo's avatar

  Ik heb niet veel vertrouwen in deze game,gezien de ontwikkelaar die erachter zit. Als Activision/Treyarch/Infinity Ward ze nou een beetje helpt met aanpak van de game, dan zou ik het misschien wel willen kopen. Helaas ziet het er niet veel soeps uit (gezien de 4vs4 multiplayer,graphic en het geluid uit de wapens).

 5.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  Heb er ook weinig vertrouwen in, de release is ook erg snel na Resistance Burning Skies. Ik hoop dat ze van de fout daar hebben geleerd maar verwacht niet te veel ervan. Zeker geen pre-order.

 6.    385 XP
  Frankaro's avatar

  Had de pre-order al geannuleerd. Dit wordt volgens mij een hele grote tegenvaller. Vooral omdat de echte CoD makers er niets mee van doen hebben. Jammer had zeker veel meer ingezeten.

 7. Anoniem -   
  83.128.94.xxx's avatar

  Zijn ze zichzelf nu aan het indekken

 8.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  Dus praktisch de reden waarom ik een vita heb gekocht faalt nu nice….

 9.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Gezien de reacties hier hoef ik deze game in ieder geval niet op mijn wenslijst te zetten.

  Gelukkig kocht ik mijn Vita niet voor games als deze…

 10.    7394 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @saidddd93:

  Dude dat je PSVita koopt (voor zo) een game
  FF10 remake, Gravity Rush, En de nieuwe orginele titels.

  Maar dit hadden we al kunnen verwachten Activision werkt niet
  voor kwaliteit maar alleen voor het geld. Dus namen ze niet eens
  de moeite om de game zelf te ontwikkelen. Maar de meeste mensen
  kopen de game toch blind vanwege de naam 😛

 11.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  @Flaming_Kaiser:

  Ik geniet van cod net als vele anderen zie het probleem niet lol

 12.    7394 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @saidddd93:

  Dat is je goed recht mate. Maar ik snap niet dat iemand voor zo een
  middelmatig spel een nieuwe /dure handheld gaat kopen. Maar dat is mijn persoonlijke mening