Twitter is ondertussen ook een bron geworden welke ons met regelmaat nieuwe feitjes uit de game business kan mededelen, echter zijn deze niet altijd waar,  dus ook het volgende bericht zal met een korreltje zout genomen moeten worden. De twitter pagina van ene ‘Markplaystation’, een (als we hem mogen geloven) Manager voor PlayStation Mexico, weet ons in het Spaans leuke dingen voor de God of War fans te melden.

Volgens de beste man komt er in december dit jaar een Blu-Ray in de winkels te liggen met daarop de eerste twee delen van de God of War reeks, welke dus speelbaar zullen zijn zonder dat je PlayStation 3 Backwards Compatibility bevat. Maar misschien nog wel het meest interssante is dat de disc volgens hem ook een demo zal bevatten van God of War III.

Er staat ons nog wel iets bij van een poll die begin dit jaar ingevuld moest worden, waarin men gevraagd werd wat hun ervan zouden vinden als de twee eerste God of War titels opnieuw uitgebracht zouden worden. Dus er zit misschien enige waarheid in het verhaal van Mark. Sony heeft het combo pack echter nog niet aangekondigd, en aangezien deze game meer gericht is naar het Westen lijkt het niet al te slim om hem eventueel aan te kondigen op de naderende Tokyo Game Show. Een minpuntje aan het verhaal dus.