God of War Combo pack inclusief III Demo in december?

Twitter is ondertussen ook een bron geworden welke ons met regelmaat nieuwe feitjes uit de game business kan mededelen, echter zijn deze niet altijd waar,  dus ook het volgende bericht zal met een korreltje zout genomen moeten worden. De twitter pagina van ene ‘Markplaystation’, een (als we hem mogen geloven) Manager voor PlayStation Mexico, weet ons in het Spaans leuke dingen voor de God of War fans te melden.

Volgens de beste man komt er in december dit jaar een Blu-Ray in de winkels te liggen met daarop de eerste twee delen van de God of War reeks, welke dus speelbaar zullen zijn zonder dat je PlayStation 3 Backwards Compatibility bevat. Maar misschien nog wel het meest interssante is dat de disc volgens hem ook een demo zal bevatten van God of War III.

Er staat ons nog wel iets bij van een poll die begin dit jaar ingevuld moest worden, waarin men gevraagd werd wat hun ervan zouden vinden als de twee eerste God of War titels opnieuw uitgebracht zouden worden. Dus er zit misschien enige waarheid in het verhaal van Mark. Sony heeft het combo pack echter nog niet aangekondigd, en aangezien deze game meer gericht is naar het Westen lijkt het niet al te slim om hem eventueel aan te kondigen op de naderende Tokyo Game Show. Een minpuntje aan het verhaal dus.

16 reacties

 1. Anoniem -   
  62.45.108.47 (Niet geregistreerd)'s avatar

  YES sup[er vet ga ik ze meteen allebij halen

 2.    49 XP
  CorTezz_68's avatar

  Zullen er dan ook trophy’s bij zitten?

 3.    665 XP
  Melankolia's avatar

  Ik denk bullshit, maar lijkt me wel dope.

 4.    49 XP
  CorTezz_68's avatar

  Ik wil alleen die demo 😛

 5.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  VET! Ik ga ze dan mischien wel halen 😉 Moet nog ff kijken ^^

 6.    3828 XP
  jimke1's avatar

  ik denk dat dit zeker geen buschit gaat zijn want da makers van god of war 3 had ons nog veel meer belooft dan hun nieuwe game laten we hopen 🙂

 7. Anoniem -   
  77.61.37.209 (Niet geregistreerd)'s avatar

  ik heb deel 2 nog niet kunnen spelen ps2 dood dus zou wel leuk zijn denk

 8.    30 XP
  JAXtotheMAX's avatar

  Zou erg vet zijn, maar waar haal ik de tijd vandaan om dit ook nog te spelen?? (Uncharted 2, Ninja Gaiden Sigma 2, Assassin’s Creed 2, Ratchet & Clank, Batman, Tekken 6, etc etc……….)

 9.    1951 XP
  elazzja's avatar

  Dit bericht is waarheid. Sony had een keer een enquête gestart over wat jij wou zien bij de nieuwe God of WAr 3. Waarschijnlijk over een ultimate edition ofz. En je kon kiezen uit een kratos beeldje en een poster. Maar je kon ook dit aankruizen: God of War 1 and 2 on Blu-Ray. Waarschijnlijk hebben vele gasten het laatste aangekruist en komt het ook echt.

 10.    3422 XP
  sjoerdgames4's avatar

  Ach, ik zie wel, lijkt me wel leuk! 😀

 11.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  als dit gebeurd hopelijk gaan ze dat dan ook met meerdere games doen 🙂

 12.    359 XP
  Ernesto!'s avatar

  @JAXtotheMAX: Precies 😛

 13.    281 XP
  Chazz_D's avatar

  Fucking YES! Hier had ik voor gestemd

 14.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @CorTezz_68: haha ja precies ik ook 😛

 15.    107 XP
  tamil112's avatar

  als zo, ga ik zeker halen. zeker waard! beste games ever, if i may say so:D

 16.    151 XP
  Pipi's avatar

  Zou wel gaaf zijn als voorproefje tot GOW3.. ik ben namelijk niet van plan een PS2 te kopen om deel 1 en 2 te kunnen spelen als ik een ps3 heb..