Het zal Skyrim-spelers vast niet ontgaan zijn dat de Skyrim’s Dawnguard DLC nog altijd niet verkrijgbaar is voor de PlayStation 3. De oorzaak hiervan is dat er technische problemen zijn opgetreden bij het werkend krijgen van de DLC. Bethesda werkt daarom ook nauw samen met Sony om hier een oplossing voor te vinden. Sony VP Adam Boyes sprak met Kotaku over de situatie en zei het volgende:

“Of course, I always want everything to work always for everyone. I can’t promise any kind of resolution or timeline but can say that everyone involved is trying their best to get this stuff working.”

Veel hebben we hier natuurlijk niet aan, maar het is goed om te werken dat Sony met de fans meeleeft. Laten we dus maar hopen dat zij zo snel mogelijk met een oplossing komen.

Skyrim’s Dawnguard verscheen eind juni voor de Xbox 360 en is sinds vorige maand ook verkrijgbaar voor de PC. Microsoft heeft namelijk een deal gesloten waardoor alle DLC 30-dagen eerder verschijnt op de Xbox 360. Het nieuwste DLC-pakket, Hearthfire, verschijnt komende week voor de Xbox, en dus een week later voor de overige platformen. Laten we hopen dat we dan niet weer zo lang hoeven te wachten voordat wij PS3-gamers er ook mee aan de slag kunnen.