Eerste blik op de Black Ops 2 Crossbow

Ieder jaar opnieuw, in november, zien we weer een nieuw deel in de Call of Duty reeks tegemoet. Ondanks dat de game steeds kritischer bekeken wordt en volgens velen te weinig innovatie biedt, zijn de verkoopcijfers jaarlijks werkelijk gigantisch.

Vandaag zijn de eerste kleine beelden van de Crossbow in Black Ops 2 gelekt. Ditmaal niet in de vorm van een screenshot of trailer, maar een soort van combinatie van deze twee: een gifje.

De crossbow heeft haar entree in de CoD serie gemaakt in Black Ops en het is duidelijk te zien dat deze is veranderd. De tijd voordat de pijl daadwerkelijk de tegenstander raakt is redelijk lang, dus dit wapen heeft enige vorm van balans bereikt. Tevens zullen de explosieve pijlen terugkeren in Black Ops 2.

Het gifje is hieronder te bekijken en de game zal op 13 november te verkrijgen zijn.

Boxshot Call of Duty: Black Ops II

Call of Duty: Black Ops II

Releasedatum:
13-11-2012
Genre:
First Person Shooter
Uitgever:
Activision
Ontwikkelaar:
 1. crew Redacteur -    2172 XP
  aarjen116's avatar

  Ziet er wel bruut uit zeg! KOPEN!

 2.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  Als deze game me niet teleurstelt wordt Black Ops 2 wel weer een erg vermakelijke en goede multiplayer FPS. Hopelijk krijgen we al die gun games enzo weer. Is iemand zeker dat die modes terugkomen? (Met de kruisboog en knife bijvoorbeeld? Tijdje geleden dat ik het heb gespeeld).

 3. crew Redacteur -    2172 XP
  aarjen116's avatar

  @VinnieWalker:
  Ik heb goed nieuws voor je: http://www.youtube.com/watch?v=JwU26s4XSSw&feature=plcp

 4. Anoniem -   
  Ray's avatar

  Misschien ook wel handig om erbij te vertellen dat dit een hacker is die de beta op Xbox al gehackt heeft het hele filmpje was gister op het net te zien zijn naam is volgens mij IHC James

 5.    1915 XP
  peyj's avatar

  Dit maakt mij blij 🙂

 6. Anoniem -   
  178.85.25.xxx's avatar

  Zown ‘Gifje’ is wel superhandig en ziet er ook nog eens strak uit! En die crossbow is eigenlijk gwn een sniper maar dan met een pijl. Zal ook wel One shot one kill zijn.