SunFlowers verschijnt deze week voor de PS Vita

De PS Vita kende een zeer trage start sinds de release in februari, maar na de E3 en de Gamescom zag het er allemaal een stuk rooskleuriger uit voor de handheld. Grote games als Black Ops: Declassified en Assassin’s Creed III werden aangekondigd en in de tussentijd zal Sony ons ook verblijden met wat kleinere games.

Zo’n kleinere game is bijvoorbeeld SunFlowers. In juni konden we jullie al vertellen dat deze game werd aangekondigd, maar daar bleef het destijds ook bij. Vandaag is naar buiten gekomen dat de game deze week uit zal komen tegen een schappelijk bedrag van €2,99. Voor dit bedrag krijg je twee werelden en een arsenaal van 330 verschillende bloemen.

Het originele van SunFlowers is, is dat je de PS Vita verticaal moet houden. Aangezien morgen de PS Store update is, kunnen we de game morgen verwachten in de Store.

Boxshot SunFlowers

SunFlowers

Releasedatum:
Niet Beschikbaar
Genre:
Educatief
Uitgever:
Game Atelier
Ontwikkelaar:
SunFlowers voor PlayStation Vita aangekondigd
Gepubliceerd op 18 apr, 2012 om 07:45
 1.    385 XP
  Frankaro's avatar

  Origineel omdat je de Vita rechtop moet houden? Wat dacht je van een keiharde iOS port? Kansloos verhaal dit en dit moet je ook niet op de Vita willen want hierop verliest de Vita van mobiele games.

 2.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  @Frankaro:

  Ben ik het niet mee eens! 😛 Ik vind de Vita gewoon lekker spelen doordat het scherm groter is. Ik ben het met je eens dat er niet te veel van dit soort ‘onzinnige’ spelletjes naar de Vita moeten komen. Naar mijn idee is de Vita hier niet echt voor bedoeld, maar dat het kan is alleen maar mooi meegenomen, voor even dan.