Tegenwoordig komt het bij elke game wel voor, enige merchandising en leuke accessoires. Zo zag vandaag de tomahawk van Connor uit Assassin’s Creed III het daglicht en zo zijn er nog wel meerdere voorbeelden van leuke extraatjes op te noemen.

Square Enix wil een stap verder gaan en heeft daarom besloten om in samenwerking met Trapstar een gehele kledinglijn te beginnen rondom Hitman: Absolution. Zo zal het vanaf de release van de game mogelijk zijn om t-shirts, hoodies, caps, jassen en nog veel meer verschillende kledingstukken aan te schaffen, geheel in de stijl van Agent 47.

De kleding zal vooral gedrukt worden met de oh zo bekende barcode die op het achterhoofd van Agent 47 geprent staat, of ‘gewoon’ met nummer 47. Waar we binnenkort de kledingstukken kunnen aanschaffen is niet bekend gemaakt, maar Square Enix zal binnenkort vast en zeker meer duidelijkheid geven.

“Hitman: Absolution is one of the coolest entertainment brands around and Agent 47 is always dressed to kill, so working with Trapstar seemed the perfect fit.”