Wordt ACII succesvoller dan zijn voorganger? Ubisoft denkt van wel!

Vanaf 20 november aanstaande kunnen we genieten van het tweede deel uit de trilogie Assasin’s Creed. Dit deel zal zich afspelen in Italië en dit is de grootste reden dat de game zijn voorganger voorbij zal streven qua verkopen. Althans, als we Patrice Desilets mogen geloven, de developer boss van de game.

Door de unieke omgevingen van Florence, Venetië en Toscane zullen de gamers eerder overtuigd raken om de game te kopen en te spelen. Verder zegt hij dat het ook komt doordat de ‘II’ erachter komt. Denk jij dat Assassin’s Creed II meer dan negen miljoen keer verkocht wordt?

“Why? Because of Italy. Italy has something, really. I’ve met a bunch of people, and Italy has something. Italy is one of the most visited places in the world, and there’s a reason for that. Being able to visit Florence, or visit Venice and Tuscany, is something that people will be attracted by.

The “II” at the end of the game’s title will help seal the deal. And it’s a sequel, and [there’s been] good press on it, so I think we’re going to outsell [the original]. My producer and I were joking that we’re going to sell, like, 725 million copies of it.”

10 reacties

 1.    36 XP
  Djuroen's avatar

  Misschien wel… Deel 1 was ook een goede, verslavende game. Uiteindelijk wel redelijk repetetief, waardoor je het uiteindelijk allemaal wel een beetje gezien had na een tijdje. Hopelijk hebben ze daar aan gewerkt…
  Grafisch, qua gameplay en qua concept is dit een topper in ieder geval…

 2.    280 XP
  DarkChaos's avatar

  Ik vond niet zo heel veel aan deel 1, ik wacht dus nu wel af of deel 2 leuk wordt. Ze hebben de vorige keer het zo opgeblazen, het was mooi, het speelde goed, maar het spel kon me niet goed boeien en heb het daardoor zelfs niet uit gespeeld.

 3.    954 XP
  patrickg's avatar

  weet ik nog niet, maar ik weet wel dat ik er op sta te wachten! 😀

 4.    515 XP
  Dead-M's avatar

  lol: “like, 725 million copies of it”
  Yea, keep dreaming xd

 5.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  @Dead-M: je bent he joking stuk vergeten te quoten 😛

 6.    1951 XP
  elazzja's avatar

  je moet ook het verhaal begrijpen van assasins creed om het leuk te vinden. Maar je moet ook de vroeger personages kennen en de godsdiensten om echt te weten waar het spel allemaal om draait net zoals de symbolen op het einde. Het is niet zomaar een spel, er zit wat achter. Misschien een waarschuwing voor ons? Het antwoord moeten we allemaal zelf zien te vinden.

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  Deel 1 was goed, deel 2 word masterlijk kan er echt niet meer op wachten 😀

 8.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Jazeker! Deze word nog beter dan vorige deel

 9.    239 XP
  watnoukanniet's avatar

  @elazzja: Het zou wel kicken zijn als AC een historisch geheim zou onthullen, maar of het zo een hoog nivo haalt???? Komen we vanzelf achter

 10. Anoniem -   
  86.87.110.83 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Ik ga em halen op me verjaardag 🙂 (20 November)