Guilty Gear XX Accent Core Plus R komt naar de PS Vita


Guilty Gear, daar hebben we al lang niet meer van gehoord. Het laatste deel in deze franchise dat op een PlayStation platform verscheen was in 2006 en wel op de PlayStation Portable. Het is dus tijd voor een nieuw deel en via de laatste editie van de Famitsu weten we dat Guilty Gear XX Accent Core Plus R in de maak is voor de PlayStation Vita.

Echt veel details hebben we inhoudelijk nog niet, behalve dat het dezelfde balans zal hebben als de arcade versie en dat de game volledige voice-over heeft. De game zal verder volgend jaar in Japan moeten gaan verschijnen en over een westerse release werd helaas niet gesproken. Er komt dus een nieuw deel, maar alle andere informatie moeten we je schuldig blijven. Zodra we meer horen laten we het weten.

Boxshot Guilty Gear XX Accent Core Plus R

Guilty Gear XX Accent Core Plus R

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:
 1.    385 XP
  Frankaro's avatar

  Goed voor de Japanners, gaan ze weer massaal een Vita kopen dus weer goed voor Sony. Hoppa zou het dan toch de goede kant opgaan?!

 2.    145 XP
  Out_Of_Ammo's avatar

  guilty gear xx accent core plus r… wat een naam

 3. crew Redacteur -    2220 XP
  Sensu's avatar

  @Out_Of_Ammo: Tja, soms heb ik van die mensen die die game willen voor de Wii. Dan proberen ze het eerst uit te spreken en geven me dan helemaal verdwaasd toch maar het papiertje waar ze het op geschreven hebben… Haha!