EA Sports introduceert de FIFA 13 demo met een nieuwe trailer

Als het goed is kan iedereen in de Benelux de FIFA 13 demo nu vinden in de PS Store. EA Sports is zich er ook van bewust dat de hele wereld kan genieten van de demo en voor de mensen die het allemaal is ontgaan hebben ze vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven.

In deze nieuwe trailer zien we geen spectaculaire nieuwtjes, het is in feite gewoon een advertentie om de demo te downloaden in de vorm van een filmpje. Tevens worden enkele van de nieuwe features in de trailer opnieuw uitgelegd en maakt men nog eens duidelijk dat de demo ook Matchday informatie zal bevatten. De trailer is uiteraard hieronder te bekijken.

Boxshot FIFA 13

FIFA 13

Releasedatum:
27-09-2012
Genre:
Sport
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:

5 reacties

 1.    168 XP
  JeGrootVader's avatar

  Ik vind het een leuk spel, alleen ik ben toch wel echt na een dagje uitgekeken op de demo. mis ook man united.

 2. Anoniem -   
  insanespartan's avatar

  Het is bijna jet zelfde als fifa 12 op 3procent na. Speelt wel weer fijn enzo,maar echt schandalig dat het niet als een volledige opvolger aanvoelt maar meer een update versie van 12. Dit is puur mijn menig. Zal hem toch wel halen maar ze zijn geen haar beter als activision met hun modern warfare ook minimale verbetering vergeleken met eerderen delen. Alleen het speelt zo lekker weg. Jammer vind ik dat.

 3.    137 XP
  Dendo's avatar

  Gister 1 potje gespeeld veel mooier is t niet geworden maar t speelt wel heerlijk vind ik

 4. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @insanespartan:

  Verwacht je nu echt dat ze na al die jaren ervaring opdoen, ineens elk jaar met een compleet ander spel komen? En denk je niet dat 98% van alle fifa spelers juist een verbeterde versie willen van fifa12? Dus druk pes in je ps3 of houd gewoon je achterlijke mening voor je…

 5.    724 XP
  J-NL-B's avatar

  @insanespartan:

  Het is en blijft de best verkochte sport game aller tijden, daarnaast is het niet verstandig om een goedlopend (en goed beoordeeld) spel veel aan te passen..

  Zou jij de gameplay van fifa helemaal willen omgooien dan? Of allerlei modi willen veranderen?

FIFA 13 pakt toppositie in verkoop top tien
FIFA 13 is meer dan 14.5 miljoen keer verkocht
FIFA 13 is twaalf miljoen keer over de toonbank gegaan
De FIFA franchise levert als eerste één miljard pond op in Groot Brittannië