We hebben het eind jaren 90 vast allemaal wel gedaan: Pro Pinball. Dit was destijds de ultieme tijdverdrijf op onze windows 98 computers om elkaars records verbreken, er was gewoon niets beters!

Ontwikkelaar Silverball Studios is bezig met een terugkeer, ze willen Pro Pinball weer laten herleven en ook zij zien toekomst op de PS3 en PS Vita. Natuurlijk moet eerst alles nog gerealiseerd worden, zoals het budget. Daarom is er een actie gestart om het bedrijf te sponsoren.

Het bedrijf heeft nog drie weken de tijd om $400,000 bij elkaar te schrapen en te beginnen aan dit nieuwe project. Op het moment staat de teller op $60,000 en dit is nog maar na enkele dagen werk. Wanneer het bedrag is bereikt zal het nog wel een poos gaan duren voordat de game uit zal komen, men verwacht bij Silverball Studios een release in 2013.

De oude speelvelden zullen terugkeren, maar men wil bij Silverball ook nieuwe speelvelden realiseren. Het is natuurlijk fantastisch dat zo’n bedrijf een comeback wil maken. Ze hebben tevens een komische introductie video geupload en deze hebben we voor jullie even toegevoegd.