De PlayStation Store zal deze week vanzelfsprekend een update krijgen en hierbij zitten veelal demo’s en dat is deze week niet anders. Vorige week verschenen er een hoop nieuwe demo’s en hoewel er deze week ook een aantal verschijnen zijn het er nu wat minder. Om precies te zijn zullen er drie demo’s gaan verschijnen, althans dat is bevestigt.

Onder deze demo’s valt een erg interessante en dat is de Resident Evil 6 demo. Daarnaast mogen we een demo van Damage Inc. en Zuma’s Revenge verwachten, een tweetal PlayStation Network games. De Resident Evil 6 demo was overigens al beschikbaar, maar dan enkel voor de kopers van Dragon’s Dogma, maar daar komt met de update van de Amerikaanse PlayStation Store morgenavond verandering in.

Deze demo’s zijn overigens enkel voor de Amerikaanse PlayStation Store bevestigt, dus het is even afwachten of we deze ook in Europa mogen verwachten. Verder is er ook een digitale release van Borderlands 2 voor deze week bevestigt, dit naast natuurlijk een fysieke release van de game.