EA kondigt Dragon Age III: Inquisition aan


Electronic Arts heeft zojuist Dragon Age III: Inquisition aangekondigd via het blog van BioWare. De aankondiging komt naar aanleiding van aanhoudende geruchten en BioWare wil het bestaan van de game niet meer ontkennen. Echter blijven BioWare en EA wel stil over de inhoud van de game, want ze hebben enkel de titel van de game bekend gemaakt. Daarnaast kon BioWare kwijt dat het team dat achter de voorgaande delen zat ook aan dit deel werkt.

De daadwerkelijke onthulling van Dragon Age III: Inquisition zal nog even op zich laten wachten, maar aangaande de techniek kon BioWare kwijt dat de game draait op een nieuwe engine. Hierdoor is de wereld nog groter, visueel mooier en meer interactief op basis van de keuzes die spelers maken. De basis van de engine ligt bij DICE’s Frostbite 2 engine.

Zodra we meer over de game vernemen hoor je het.

Boxshot Dragon Age: Inquisition

Dragon Age: Inquisition

Releasedatum:
21-11-2014
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:
 1.    661 XP
  PSknul's avatar

  Hoop echt dat ze terug gaan naar de Dragon Age (1) besturing en gameplay. Vond 2 zwaar (‘kut’) teleurstellend.

 2.    358 XP
  MTR-Gamer's avatar

  En toen was het hele verhaal dat ik hier schreef nooit geplaatst XD. komt er op neer: super blij dat het nu officieel is. pas DA Origins gespeeld en vind die helemaal geweldig. 3 wordt een pre-order van het grootste pakket dat er is!

 3.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  Moet ze nog steeds een keer spelen.. Denk ik. Ooit op de PC gespeeld, maar kapte er na 15 minuten mee, duidelijk voor console gemaakt. (Besturing.)

 4.    4537 XP
  ps3dennis's avatar

  @PSknul: IDD: Deel 1 is geweldig 🙂 deel 2 was zeer slecht.

  Dacht dat het al heeeel lang bekend/bevestigd was dat er een deel III aan zat te komen.

 5. Anoniem -   
  80.57.252..xxx's avatar

  Jeej 😀 vond 1 en 2 geweldig.

 6.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  @MTR-Gamer:

  Nou wacht nog maar ff met preorderen hoor, deel I is absoluut een van de grootste toppers die de PS3 ooit heeft gehad, deel II daar in tegen was echt een hele grote teleurstelling…

  Ik zou ff wachten tot er meer bekend is, hoe en wat deel III gaat zijn.