Castlevania is met diverse games inmiddels een franchise dat zich prima leent voor een mooie film en de plannen hiervoor bestaan dan ook al erg lang. Zoals bij elke film gebaseerd op een game de laatste tijd was het nogal een gedoe om een team te vormen die zich op deze film ging storten en nu eindelijk lijkt er schot in de zaak te zitten. StarTrek.com vroeg aan Michael Dorn (Worf) hoe het er voor stond en hij gaf meer duidelijkheid.

Hij kon vertellen dat mensen al een lange tijd aan het proberen zijn om de film van de grond te krijgen en inmiddels zijn ze op een punt dat de producers gevonden zijn en dat ze eindelijk een goedkeuring hebben gekregen van de eigenaar van Castlevania, Konami dus. Overigens weten we vrijwel niets over de inhoud van de film dus het is vooral even afwachten, maar het is goed om te horen dat het op gang begint te komen. Nu maar hopen dat de film ook het beoogde doel zal behalen.

“People have been trying to get this thing done for a long time and they finally got the producers together that want to do it. They finally got the OK from the owners, and so they’re doing it,”