Just Cause 3 naar de huidige en next-gen consoles

Ondanks dat we allemaal natuurlijk zielsveel houden van onze PS3 kunnen we er niet onderuit dat het einde van deze generatie consoles eraan zit te komen. Waar veel critici vorige E3 al een aankondiging van de volgende generatie hadden verwacht, liet die nog even op zich wachten. Het lijkt er op dat ontwikkelaars allemaal al flink bezig zijn met de next-gen consoles. Al meerdere malen zijn er nieuwe titels opgedoken die voor de volgende generatie consoles uit zullen gaan komen. Hier word er nu eentje aan toegevoegd, Just Cause 3.

Avalanche Studios heeft namelijk een baan open staan die gerelateerd is aan Just Cause 3. Ondanks dat de titel niet nadrukkelijk word genoemd kunnen we uit de beschrijving opmaken dat het gaat om een grote open wereld game die over-the-top voertuigen actie zal bieden. Als dat niet als Just Cause klinkt, dan weten wij het ook niet meer.

“next open world game which will provide an over-the-top vehicle experience”

In de advertentie word gesproken over een release van deze game op de huidige en next-gen consoles. Dit zou dus kunnen betekenen dat de game gepland staat voor een release op bijvoorbeeld de nieuwe PlayStation. Maar Avalanche Studios kan met next-gen console ook de Wii U bedoelen dus hier is nog weinig zeker van.

“Avalanche Studios is developing for both current and next gen platforms,”

Er worden hoge ogen gegooid door de ontwikkelaar die met deze nieuwe open wereld game gameplay elementen willen toevoegen die in nog geen een andere open wereld game zijn gedaan. Er zal een hoop werk gestopt worden in hoe de voertuigen eruit zien, hoe ze rijden en uiteraard hoe ze kapot kunnen gaan.

“Our plan is to deliver stunning vehicles in terms of handling, physics simulation and destruction rendition. Something no open world to date has yet achieved.”

Onze interesse is in ieder geval gewekt. Laten we hopen dat een officiële aankondiging niet al te lang op zich laat wachten.

  1. Anoniem -   
    82.176.10..xxx's avatar

    Ik heb genoten van Just cause2 op mn ps3 (en ook nog eens gratis verkregen via Ps+) dus ik kijk al uit naar deze nieuwe deel, ik hoop wel dat ze de verhaal wat uitgebreider maken in deel 3 zodat je wat langer bezig bent met de missies dat was de enigste minpuntje maar voor de rest prachtige open wereld waar alles mogelijk in was. Het toffe in deel2 was dat je videos live kon opnemen en daarna kon uploaden naar je youtube kanaal! dit was enkel mogelijk met de Ps3 versie en ik hoop dat het erin blijft !

  2.    1957 XP
    klupido's avatar

    Just cause 2 is zo gaaf eh ! ik heb nu al zin in just cause 3 en dan hopelijk ook multiplayer dan is het echt een van me favoriete games !