LittleBigPlanet build-off stemwebsite geopend


Het kan niemand ontgaan zijn dat we druk in de weer zijn met een heuse LittleBigPlanet build-off, waarin wij gezamenlijk met Insidegamer en Gamekings een level bouwen in LittleBigPlanet voor de PlayStation Vita. Dit level zal het uiteindelijk op moeten gaan nemen tegen een level dat door drie Belgische media gezamenlijk gemaakt wordt en hoewel de bouw nog niet helemaal klaar is, is de ‘stem’ website al geopend.

De website kun je hier vinden en op dit moment is er nog niet heel veel te zien, behalve de onderstaande video. Ons level dat gebouwd is door lid rva_96 is inmiddels klaar en nu is Gamekings aan de beurt om het tot een goed einde te maken. Nadien zal het stemmen tussen de twee levels van start gaan. Dit zal begin oktober het geval zijn, maar daarover later meer.

In de onderstaande video zie je het eerste gedeelte van het driedelige level dat door Insidegamer gemaakt is tegenover het eerste gedeelte dat gemaakt is door 4Gamers. Ons level staat tegenover die van de OPM en de video hierover zal in de loop van volgende week verschijnen. We hebben ook een eigen item gemaakt en deze zal dit weekend nog hier op PSX-Sense online gaan.

Boxshot LittleBigPlanet Portable

LittleBigPlanet Portable

Releasedatum:
19-09-2012
Genre:
Platformer
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    636 XP
  klapper's avatar

  Goooooooo rowin 🙂

 2. Anoniem -   
  sackboy's avatar

  Tijd vertragen is toch een standaard optie in lbp. In de tutorial van lbp2 leggen ze namelijk uit hoe het gaat.

 3.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  +1 Voor Rowin… 😉

  Ik ben heel benieuwd wie wat heeft gebouwd, hoe het eindresultaat er uit gaat zien van zowel het Nederlandse level al dat van de Belgen…

  Nog even spannend, maar uiteindelijk kunnen we hem zelf spelen…

 4. Anoniem -   
  109.129.169..xxx's avatar

  België!!!

 5.    5353 XP
  PattyS3's avatar

  Nice! Heel veel succes Rva! 🙂