PS3 Slim krijgt geen prijsverlaging na introductie PS3 Ultra Slim


Sony kondigde eerder deze week een gloednieuw PlayStation 3 model, welke we voor het gemak maar de PS3 Ultra Slim noemen en de prijs van dit model valt in verhouding met de huidige PS3 Slim relatief hoog uit. Hier is nog wel het één en ander over te zeggen, maar desondanks zal Sony geen prijsverlaging doorvoeren bij de PS3 Slim na de introductie van de PS3 Ultra Slim.

Dit heeft John Koller (VP of marketing SCEA) tegenover Engadget aangegeven. De reden dat Sony bij de huidige prijsstelling blijft is omdat de consumenten niet klagen over de prijs, de PS3 voldoende verkocht wordt en omdat Microsoft en Nintendo ook niets met prijsverlagingen hebben gedaan het afgelopen jaar.

Iedereen die dus hoopte op een prijsverlaging. Dit zal officieel niet gaan gebeuren. Wel kan het zo zijn dat retailers hun voorraad van de PS3 Slim gaan opruimen en daardoor zelf met initiatieven komen, zodat ze na de uitverkoop zich kunnen gaan richten op de PS3 Ultra Slim. Maar goed, dat is even aanzien.

“There’s no price drop formally, but the thing that’s been happening in the market over the last year or so is that there’s been so many retail price promotions, and so many different gift card offers and all those things, being done by all of us (Microsoft, Nintendo and Sony), that we’ve heard from our consumer: ‘Enough with all these weird price moves. What we really want is content and games and value.'”

 1.    250 XP
  Azzwanker's avatar

  MediaMarkt gaat de prijzen laten zakken. Het kan niet anders.

 2.    748 XP
  bliksum's avatar

  ik denk dat bartsmit ook gaat stunten met de prijzen!

 3. Anoniem -   
  128.127.110.xxx's avatar

  De winkels zullen zelf de oude stockage wel kwijt willen en met de prijzen gaan stunten inderdaad. Je kan nu dus nog snel een Slim op de kop tikken als je de nieuwe niet mooi vindt.

 4.    385 XP
  Frankaro's avatar

  En uiteraard heb ik net de Slim gekocht omdat mijn Fat er helaas mee opgehouden is. Ach je zal dit soort dingen altijd blijven houden. Vind de Ultra Slim niet mooi, vooral die top-discloader is bijzonder lelijk.

 5.    748 XP
  bliksum's avatar

  @Frankaro

  heb je dit gehat? yellow of death? dan ligt het aan je chips van je ps3. dan kun je ps3 hellemaal uit elkaar halen. en met een heat gun over de chips heen gaan. en dan een paar uur laten af koelen of een paar dagen. bij is het ook gelukt en hij tuft weer.ik heb hier een link. voor die genen een oude rakker. weer willen reparen!

  http://www.youtube.com/watch?v=1KIiop5RZ8k