Sony zal volgende week woensdag Starhawk uitbrengen als digitale versie in de PlayStation Store en de game zal in drie verschillende versies gaan verschijnen. Zo kun je de complete game aanschaffen tegen betaling van €34.99. Heb je meer interesse in de multiplayer? Dan zul je de multiplayer ook apart als los geheel kunnen downloaden, dit zal je €19.99 gaan kosten. Verder zal ook de singleplayer nog los verschijnen.

Wat de prijs voor alleen de singleplayer zal zijn is niet bekend, maar als je PlayStation Plus abonnee bent hoef je je weinig zorgen te maken. De PlayStation Plus abonnees zullen de singleplayer namelijk volgende week woensdag kosteloos kunnen downloaden. De game zal volgende week deel gaan uitmaken van de Instant Game Collection, welke continu voorzien wordt van nieuwe (gratis) games.

Als laatste zit er nog iets ‘*VERY* tasty’ aan te komen voor PlayStation Plus abonnees, maar hiervoor zullen we nog even geduld moeten opbrengen. Verder nieuws omtrent Starhawk heeft te maken met update 1.04 die ook aanstaande woensdag zal verschijnen en deze update brengt drie nieuwe modi met zich mee en deze kun je in de onderstaande video bekijken.

Een changelog van de fixes die update 1.04 met zich meebrengt kun je hier vinden.