Knappe TGS trailer voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Stellen dat Final Fantasy XIV een rommelige launch kende is min of meer gelijk aan stellen dat Breaking Dawn part 1 een zwakke film is: een zwaar understatement. Square Enix’ MMO werd aanvankelijk enkel voor PC in de rekken gedropt, maar wist daar door de nodige problemen niet al te veel mensen te overtuigen. Reden genoeg voor de ontwikkelaar om de game te rebooten en onder de naam Final Fantasy XIV: A Realm Reborn opnieuw voor de leeuwen te gooien. Dit keer mogen PS3 bezitters zich onder de katachtigen rekenen, want het spel zal in de loop van 2013 ook op onze geliefde console verschijnen. Op de Tokyo Game Show werd een trailer van het vernieuwde veertiende deel in de Final Fantasy franchise getoond en deze kan je hierboven bekijken.

Boxshot Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Releasedatum:
27-08-2013
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:
 1. crew Redacteur -    445 XP
  KeesKop's avatar

  Wat een mooie trailer, jammer dat zoiets altijd verpest wordt doordat ze “coming soon” in beeld laten komen ipv een exacte datum …

 2.    24 XP
  Meaystro's avatar

  gaat zeker ook een flink bedrag per maand kosten dit spel :

 3. crew Redacteur -    445 XP
  KeesKop's avatar

  @Meaystro: Ik denk Free2play met microtransacties (extra uitrusting, wapens, magic, safehouse etc etc) net zoals bij DC Universe Online.

 4.    24 XP
  Meaystro's avatar

  @KeesKop: okk ok dat is wel nice, maar DC universe online was eerst ook 15 euro per maand ofzo tog?

 5. crew Redacteur -    445 XP
  KeesKop's avatar

  @Meaystro: Je kan gratis tot level X spelen, daarna moet je wel betalen (of een nieuw karakter aanmaken) maar dan krijg je ook extra slots voor nog meer karakters, grotere backpack etc etc.
  Maar dat weet ik niet zeker want ik heb al een aardig tijdje niet meer gespeeld. 😉