Recent kregen we de mogelijkheid om Assassin’s Creed: Liberation voor de PlayStation Vita eens uitgebreid te spelen. Hierover mag je vandaag dan ook een hands-on verwachten. Naast dat we de game konden spelen hebben we ook de Lead Game Designer van Assassin’s Creed: Liberation, Tim Browne, een aantal vragen kunnen stellen. Zo vroegen we aan hem welke locaties de game zoal bevat naast de stad New Orleans en het omliggende moeras. Hierbij gaf hij aan dat we ook richting Mexico zullen trekken en er is nog een andere locatie in de game die niet onthuld is.

“We zullen de speler meenemen naar Mexico en we hebben nog een andere locatie in de game die we nog niet onthuld hebben.”

Daarnaast vroegen we hem ook of de game een multiplayer zal bevatten, want tot op heden hebben we enkel de singleplayer gezien en gespeeld. Dit valt positief uit, want Assassin’s Creed: Liberation zal een multiplayer bevatten. Details kon Browne ons echter nog niet geven, maar verwacht dat de multiplayer modus op korte termijn onthuld zal gaan worden.

“Ik kan je vertellen dat Assassin’s Creed: Liberation een multiplayer heeft, maar op dit moment kan ik nog niet in detail treden.”

Het interview dat wij hadden met Tim Browne hebben uiteraard op video vastgelegd en binnenkort kun je ons gehele interview met Tim bekijken hierop PSX-Sense, waarin hij dieper op het personage in gaat, alsook de mogelijkheden die de PlayStation Vita kent op het vlak van gameplay.