Assassin’s Creed: Liberation bevat multiplayer en meerdere locaties


Recent kregen we de mogelijkheid om Assassin’s Creed: Liberation voor de PlayStation Vita eens uitgebreid te spelen. Hierover mag je vandaag dan ook een hands-on verwachten. Naast dat we de game konden spelen hebben we ook de Lead Game Designer van Assassin’s Creed: Liberation, Tim Browne, een aantal vragen kunnen stellen. Zo vroegen we aan hem welke locaties de game zoal bevat naast de stad New Orleans en het omliggende moeras. Hierbij gaf hij aan dat we ook richting Mexico zullen trekken en er is nog een andere locatie in de game die niet onthuld is.

“We zullen de speler meenemen naar Mexico en we hebben nog een andere locatie in de game die we nog niet onthuld hebben.”

Daarnaast vroegen we hem ook of de game een multiplayer zal bevatten, want tot op heden hebben we enkel de singleplayer gezien en gespeeld. Dit valt positief uit, want Assassin’s Creed: Liberation zal een multiplayer bevatten. Details kon Browne ons echter nog niet geven, maar verwacht dat de multiplayer modus op korte termijn onthuld zal gaan worden.

“Ik kan je vertellen dat Assassin’s Creed: Liberation een multiplayer heeft, maar op dit moment kan ik nog niet in detail treden.”

Het interview dat wij hadden met Tim Browne hebben uiteraard op video vastgelegd en binnenkort kun je ons gehele interview met Tim bekijken hierop PSX-Sense, waarin hij dieper op het personage in gaat, alsook de mogelijkheden die de PlayStation Vita kent op het vlak van gameplay.

Boxshot Assassin's Creed III: Liberation

Assassin's Creed III: Liberation

Releasedatum:
31-10-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
HD-editie van Assassin’s Creed III: Liberation verschijnt in januari
Gepubliceerd op 28 nov, 2013 om 11:37
Zondag Budgetdag – Games en Consoles – 27 Oktober
Gepubliceerd op 27 okt, 2013 om 16:59
Ubisoft werkt aan Assassin’s Creed Liberation HD?
Gepubliceerd op 7 sep, 2013 om 14:24
Ubisoft: ‘Verlaag de prijs van de PS Vita nog niet’
Gepubliceerd op 8 feb, 2013 om 09:00
 1.    1515 XP
  Mithrandir's avatar

  Liberation moet duidelijk flink gepromoot worden, want de “hands-on” en previews vliegen je om de oren. Het is dan ook een van de grootste releases voor de Vita dit najaar. Wat ik er van gezien heb, is ronduit indrukwekkend, grafisch minimaal van nivo ACI/II. Deze zal dan ook niet lang na de release-datum in mijn Vita gestopt worden, om er lange tijd niet meer uit te komen!

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Zin in de multiplayer!

 3.    503 XP
  Aeristalo's avatar

  Als ik dit zo hoor/zie, dan vraag ik mij echt af waarom sommige Vita games zo onwijs slecht zijn. ( Zoals de multiplayer van black ops declassified, waar maar 4vs4 is).

  Dit spel lijkt mij dus echt zo onwijs gaaf dat ik het nu al heb gepre-orderd.

 4. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @Aeristalo: ik denk dat de multiplayer van deze game niet meer dan 8 personen zal ondersteunen. Bovendien kan je nu nog niks zeggen over Black Ops: Declassified, aangezien daar alleen maar één trailer van is.

 5.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  Dit is uiteindelijk de game waar ik de Vita voor heb gekocht, en ik raak steeds meer onder de indruk. De game wordt net zo uitgebreid als de console versie, hopelijk doet de game gameplay-wise ook niet onder voor de console versie.

 6. crew Management -    1883 XP
  Rastapopulos's avatar

  @Mithrandir: Onze uitgebreide hands-on volgt zodirect 🙂

 7.    385 XP
  Frankaro's avatar

  Dit gaat zo’n geweldige game worden, gewoon in de stoel een ding in je handen vasthouden en daarop een pracht van een AC game spelen. Fantastisch kan eigenlijk niet meer wachten.

 8. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  was al lang bekend van multiplayer