Assassin’s Creed III zal genoeg verrassingen bevatten


Ubisoft heeft sinds de aankondiging van Assassin’s Creed III veel van de game laten zien. Zo hebben we het bos veelvuldig voorbij zien komen in video’s en daarnaast is de stad Boston ook regelmatig in beeld geweest. Op de E3 onthulde Ubisoft dat de game ook nog gevechten op zee zal bevatten en dat is op zich al een hele hoop vernieuwing voor de franchise, alsook verandering.

Toch hebben we nog lang niet alles gezien. Zo is New York tot op heden nog in nevelen gehuld en als we Steve Masters, Lead Game Design, moeten geloven zal Assassin’s Creed III je tijdens het spelen nog regelmatig verrassen. Deze verrassingen omschrijft hij als ‘huge’, dus dat belooft veel goeds. Het gehele interview met Steve Masters zul je binnenkort hier op PSX-Sense kunnen bekijken.

“Als het op de marketing van de game aan komt, dan communiceren we regelmatig alles rondom de titel en als je deze dan gaat spelen, dan weet je alles al over de game. Zoals de mechanieken, de plaatsen die je bezoekt en meer. Ik vind dat zonde, want soms wil ik juist verrast worden en daarom hebben we nog een aantal grote verrassingen klaarstaan. Je hebt nog niet alles gezien, zoals New York, maar dat is nog niet alles.”

Boxshot Assassin's Creed III

Assassin's Creed III

Releasedatum:
30-10-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
 1.    358 XP
  MTR-Gamer's avatar

  Ik ben benieuwd, want verandering is niet altijd goed. We zullen nog wel zien wat het word!

 2. crew Redacteur -    400 XP
  Ezio Auditore da Firenze's avatar

  Het zal wel een goed deel worden, daar kan je eigenlijk wel vanuit gaan 😉

 3.    847 XP
  Thijs's avatar

  Ik hoop dat hij gewoon net zo goed wordt als II.

 4.    919 XP
  Floepert's avatar

  Zal er net als in red dead redemption als je gwn ergens loopt een random iemand om hulp komen roepen en dat je dan kunt kiezen of je hem helpt of niet. Dus geen side-quest maar zoals je ook in rdr had. Bijvoorbeeld iemand riep om hulp en dan stal ze je paard, of dat er een kar werd overvallen en dat je dan snel moet handelen, je kunt niet op het driehoekje ofzo drukken om het te starten dat doet het zeg maar automatisch. En daar komt nooit een einde aan.

  Je begrijpt hopelijk wat ik bedoel, maar komt dat ook in ac3?