Ubisoft heeft sinds de aankondiging van Assassin’s Creed III veel van de game laten zien. Zo hebben we het bos veelvuldig voorbij zien komen in video’s en daarnaast is de stad Boston ook regelmatig in beeld geweest. Op de E3 onthulde Ubisoft dat de game ook nog gevechten op zee zal bevatten en dat is op zich al een hele hoop vernieuwing voor de franchise, alsook verandering.

Toch hebben we nog lang niet alles gezien. Zo is New York tot op heden nog in nevelen gehuld en als we Steve Masters, Lead Game Design, moeten geloven zal Assassin’s Creed III je tijdens het spelen nog regelmatig verrassen. Deze verrassingen omschrijft hij als ‘huge’, dus dat belooft veel goeds. Het gehele interview met Steve Masters zul je binnenkort hier op PSX-Sense kunnen bekijken.

“Als het op de marketing van de game aan komt, dan communiceren we regelmatig alles rondom de titel en als je deze dan gaat spelen, dan weet je alles al over de game. Zoals de mechanieken, de plaatsen die je bezoekt en meer. Ik vind dat zonde, want soms wil ik juist verrast worden en daarom hebben we nog een aantal grote verrassingen klaarstaan. Je hebt nog niet alles gezien, zoals New York, maar dat is nog niet alles.”