Vorige week verscheen dan echt Borderlands 2 en zoals je in onze review kon lezen is Gearbox Software er in geslaagd om opnieuw een hele toffe shooter neer te zetten die bovendien veel vernieuwingen bevat. Hoewel de game al boordevol content zit zal er in de komende maanden nog heel wat nieuwe DLC verschijnen, maar Gearbox Software geeft via SHiFT al wat gratis weg.

Je moet er echter snel bij zijn, want het is gelimiteerd. Wat je moet doen is naar het hoofdmenu gaan van de game en vervolgens naar extra’s. Daar zie je shift staat of beter gezegd SHiFT, zoals de makers het noemen.

Voer dan deze stappen uit: maak een account aan – accepteer de voorwaarden – vul jouw emailadres in – bedenk een wachtwoord. Als laatste check je even jouw mail en verifieer je jouw account.

Verstandig is om dan even te kijken of jouw SEN account gelinkt is aan het SHiFT account. Dit is belangrijk, want als je in de game zelf bij SHiFT de onderstaande code invult die Gearbox Software’s Randy Pitchford heeft neergezet op zijn Twitter dan zul je gelijk zien of deze heeft gewerkt. Je krijgt namelijk één Golden Key en je kunt daarmee de gouden loot kist openen die bij het fast travel station staat in Sanctuary.

“PS3 Borderlands 2 SHiFT code with 10k redemptions: 5JKJ3-6TWKS-CSTCT-S3KJJ-FXX3W”

Welke content je daarin vind is een verrassing, maar Kim en ik (Roel) kregen schilden dus jullie misschien ook. De bovenstaande stappen zijn echt in een paar minuten te doen, maar wees er snel bij, want de code was maar 10.000 keer te gebruiken. Op is op. Met SHiFT wil Gearbox Software fans bedanken voor hun steun en wellicht krijgen we binnenkort wel weer een nieuwe code en nieuwe gratis in-game content, zoals Golden Keys, loot en andere goodies. Leuke actie van de ontwikkelaar.