LittleBigPlanet Karting op de PS Vita zou een logische zet zijn


LittleBigPlanet Karting is momenteel in de maak bij United Front Games en zal later dit jaar nog gaan verschijnen. De game is echter enkel voor de PlayStation 3 terwijl een PlayStation Vita versie geen gek idee zou zijn. Momenteel zijn er nog geen plannen om de game naar de PlayStation Vita te brengen, maar dat betekent niet dat dit nooit zal gebeuren. Dat valt op te maken uit de woorden van de producer Jen Timms.

Hij vertelde dat het een logische plek zou zijn voor LittleBigPlanet Karting als het op de PlayStation Vita zou verschijnen, maar op dit moment kunnen ze daar niet echt over uitweiden omdat er simpelweg nog geen specifieke plannen zijn. De ontwikkelaar focust zich momenteel vooral op het afronden van de PlayStation 3 versie, maar ze staan wel open voor een handheld versie.

Naar ons idee is het meer een kwestie van tijd, aangezien veel grote PlayStation 3 franchises hun weg hebben gevonden naar de PlayStation Vita.

“You know, it’s a logical place for it to end up but there’s nothing set in stone yet,”[…]”We’re still so focused on finishing the PS3 version and making that the best it can possibly be.”
“In fact the team are right now wrapping up the last few days before submission and we’re nearly there! It’s been a lot of hard work but it’s so exciting!”

“but like I said there are just so many more places for it to be and it would be great to see it on a handheld, so we’ll just have to wait and see.”

Boxshot LittleBigPlanet Karting

LittleBigPlanet Karting

Releasedatum:
07-11-2012
Genre:
Racen
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    1515 XP
  Mithrandir's avatar

  Huh? op dit bericht had ik toch echt een post gedaan, en nu is hij weg? Ik heb het idee dat dat vaker gebeurt de laatste tijd…

 2. crew Redacteur -    445 XP
  KeesKop's avatar

  @Mithrandir: Ik heb het zelf ook een aantal keren gehad, soms lijken posts gewoon verloren te gaan.
  Copy & paste is the key! 😉

 3.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Nou ik weet het zo net nog niet met Little Big Planet Karting. Het is echt een heel andere opzet tegen over de andere Little Big Planet games. Ik kom online ook niemand tegen in de Little Big Planet community die heel warm loopt voor de Karting editie.

  Ik denk dat ze het maar op 1 manier tot een beetje succes kunnen brengen en dat is door alle verdiende items ook te kunnen gebruiken bij het maken van je eigen levels in de andere LBP games. Maar dan komen we weer neer op het feit dat LBP Karting beter als extra DLC uitgebracht had kunnen worden…

  Zelf laat ik hem voorlopig in ieder geval liggen. Ik mag dan een groot LBP fan zijn, deze game geeft gewoon niet de voldoening die de andere LBP games geven. In LBP is eigenlijk bijna alles mogelijk en in LBP Karting wordt juist beperkt tot race baantjes…
  Laat ik hem voor altijd liggen? Nee, natuurlijk niet… Uiteindelijk wil ik mijn collectie compleet houden en schaf ik ook deze aan… In de hoop op een later tijdstip alle items te kunnen gebruiken in de andere delen… 😉