Als we het even puur over de kwaliteit – en dus niet over de populariteit – van de franchise hebben, mogen we toch wel stellen dat de Need for Speed reeks tegenwoordig evenveel hoge toppen scheert als lage dalen aandoet. Shift werd een hit, The Run kreeg dan weer eerder een lauwe ontvangst… Need for Speed: Most Wanted, ontwikkeld door Criterion, de jongens die ons ook al van de explosieve Burnout-reeks voorzagen, moet de franchise weer van een toptitel voorzien.

Terwijl de game voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3 nog steeds zal verschijnen op 31 oktober, moeten we helaas melden dat de PlayStation Vita versie uitgesteld is tot de lente van 2013. De Poolse afdeling van EA plaatste dit onlangs op hun Twitterpagina, maar gaf geen verdere verklaring. We weten dus niet waarom we nog wat langer op de game mogen wachten, enkel dat Most Wanted Vita dit jaar niet meer het levenslicht zal zien. Ach ja, uitstel is geen afstel… toch?

UPDATE: Ondertussen heeft EA aangegeven dat de Vita versie van Need for Speed: Most Wanted niet uitgesteld werd en dus nog steeds zoals gepland op 2 november het levenslicht zal zien. Onze excuses voor de verwarring.