Tokyo Jungle is straks na patch ook op de PS Vita speelbaar via Remote Play

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_506300e9c45a6.jpg

Sony is druk bezig de Remote Play functionaliteit van de PS Vita en PS3 te benutten. Eerder waren ICO HD Collection en God of War HD Collection al aan de beurt en nu staat ook Tokyo Jungle op de planning.

Dit meldde Yoshida via Twitter, hij zei dat ze bezig waren met een patch voor de Noord-Amerikaanse en Europese versie. Tijd van release heeft de beste man alleen nog niet, daar moeten we dus nog even op wachten.

Voor de mensen die nog niet weten wat Remote Play is, deze techniek stelt je in staat om games die op je PS3 draaien te spelen op je PS Vita. Dit gebeurd door het beeld te streamen naar je handheld en de informatie over knoppen die je indrukt worden verstuurd naar de PS3. Dit zorgt ervoor dat je PS3-games als het ware op je PS Vita aan het spelen bent.

“We are preparing for PS Vita Remote Play patch for Tokyo Jungle NA and EU versions,” he said.

“Please wait a bit for the release timing info.”

Boxshot Tokyo Jungle

Tokyo Jungle

Releasedatum:
26-09-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Sony moet kz3 een patch geven want die game kon het wel als prototype. En eigenlijk alle first party games. Gelukkig beginnen ze al. Op pc is er ook al een tool om pc games te spelen op vita maar dat is nog Alpha

 2. Anoniem -   
  84.27.248.xxx's avatar

  Flink bezig haha.. Het aantal kun je op 1 hand tellen. Ze zijn er zo mee bezig dat het later pas beschikbaar wordt dmv een patch, als de patch er al gaat komen..

 3.    32 XP
  Krisiz's avatar

  Speel wel eens psone classics via Remote play, zodat ik die ruimte bespaar op mijn geheugenkaart (8GB). Maar valt me wel op, dat alles net iets trager is. Dan niet zozeer de ‘game’ zelf, maar wel de laadtijden