Rockbands Muse en Nirvana in Guitar Hero 5

Guitar Hero is toch wel een van de bekendste muziek-games. Zo zijn er veel verschillende delen van de game verschenen. Nu komt er weer een nieuw deel aan namelijk Guitar Hero 5 welke veel bekende tracks zal bevatten en veel beroemdheden. Zo zit Matthew Ballemy in de game, zanger en gitarist van toch wel een van de bekendste rockbands, namelijk Muse. Misschien ken je Muse uit de vorige delen van Guitar Hero want daar zaten ook liedjes van de band Muse in. Tevens zijn er nieuwe video’s verschenen waaronder een video waarin Matthew Ballemy aan het woord is. Daarnaast is er ook één gameplay-video van een van Muse’s bekendste nummers namelijk ”Plug in Baby”. Hierin zien we de rocker Matthew Ballemy helemaal losgaan. Niet alleen Muse zit in de game maar ook de welbekende band Nirvana met zanger Kurt Cobain. Nirvana zal met één van hun bekendste nummers in Guitar Hero 5 komen namelijk ”Like Teen Spirit”. Ook van Nirvana is een gameplay video verschenen welke je hieronder kan bekijken.

3 reacties

 1.    524 XP
  Glennps3's avatar

  is er eigenlijk een verschil tussen al die guitare hero’s? op de liedjes na dan maar kunnen ze niet beter gewoon dlc maken met nieuwe nummers of in een update steken?
  kan je de gitaar van guitare hero world tour ook voor 5 gebruiken?

 2.    1569 XP
  Wouter1980's avatar

  damn, die nirvana lijkt me moeilijk.
  dit moet wel de moeilijkste stand zijn, kan niet anders.

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @Glennps3: als ze een lange tijd veel dlc laten uitkomen dan gaan er ook weer mensen roepen dat ze de game aan het uitmelken zijn 😉