Gearbox is alweer bezig met Borderlands 3

Borderlands 2 ligt krap aan een week in de schappen, maar de eerste hints komen alweer naar buiten omtrent een derde deel in de serie. Zo heeft Antony Burch van Gearbox vandaag laten weten dat ze bij Gearbox momenteel alweer druk aan het brainstormen zijn voor een derde deel.

De Borderlands franchise is dan ook een zeer succesvolle serie met een originele grafische stijl en flauwe humor. Het is dan ook zeer zeker niet vreemd dat ze plannen hebben voor een derde deel en Gearbox kennende zal het nog wel een paar jaar duren voordat we deel drie kunnen verwachten, tussen de eerste twee zat ten slotte ook drie jaar.

Met dit in het vooruitzicht kan het wel eens betekenen dat het volgende deel voor de PS4 te verkrijgen zal zijn. We wachten rustig af op wat de toekomst ons zal brengen.

“Some more general ideas I have for Borderlands 3 that I hope we get to see come to fruition.”

Boxshot Borderlands 3

Borderlands 3

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:
 1.    479 XP
  ajaxkoen1993's avatar

  Doen ze goed!

 2.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  Ik heb nog geen verkoopcijfers van deel 2 gelezen maar als de verkoopcijfers een stuk beter zijn dan deel 1 dan is dit een logische stap. Het zou alleen mooi zijn wanneer ze er inderdaad twee of drie jaar over doen in plaats van een jaarlijkse release.

 3.    242 XP
  iNSo's avatar

  Hij heeft ook gezegd : “The thing about game design is that it’s so fluid, things can just change all the time. So, you don’t want to get too specific, because then you’re like, ‘Oh, crap, I gotta write myself out of this hole that I thought would be a really cool idea two years ago.’ I could just Looper myself and punch myself in the [censored] for having stupid ideas.”

  Oftewijl , hij heeft wat globale ideeën maar nog niets concreets 🙂

  Lijkt me trouwens ook sterk dat ze al aan het brainstormen zijn over BL3 aangezien de 4e DLC nog in de “Pre-concept Stage” is en er nog verdere DLC moet verschijnen.

 4. crew Redacteur -    2220 XP
  Sensu's avatar

  Ik ben voor! Borderlands 2 is echt briljant en de verkoop is erg geruststellend. Oke, het zijn geen FIFA cijfers, maar Gearbox en 2k mogen in hun handjes wrijven. Ze hebben een erg sterke franchise neegezet en als ze zo doorgaan komt daar geen verandering in. 🙂

 5. Anoniem -   
  77.170.208..xxx's avatar

  het kan nog op de PS3 en Xbox 360 uitkomen (de levens duur van deze generatie console zou langer zijn dan zijn voorganger worden)