The Walking Dead episode 4 krijgt een nieuwe trailer

The Walking Dead komt met episode 4 bijna tot een einde en deze editie zal voorafgaand aan het verschijnen van episode 5 binnenkort in de PlayStation Store gaan verschijnen. Telltale Games heeft van de vierde episode een nieuwe trailer vrijgegeven en deze episode zal wederom nieuwe personage bevatten en ten opzichte van voorgaande episodes de meeste keuzes en actie bevatten.

De exacte Amerikaanse releasedatum is vooralsnog niet bekend, maar dat zal niet ver meer van ons afliggen. Wellicht zal de game in Europa weer wat later gaan verschijnen, maar ook daar hebben we op moment van schrijven nog geen duidelijkheid over.

Boxshot The Walking Dead

The Walking Dead

Releasedatum:
24-04-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Telltale Games
Ontwikkelaar:
 1.    264 XP
  RObinGoncalves's avatar

  ik wil m zien!!

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Hey is dit game goed want gta 5 duurt nog een paar jaar denk ik en dan kan ik deze game misschien spelen want ik heb de serie gezien en die vond ik wel goed en wou toen al een game van dit zien maar is dit te vergeleiken met die serie of is het game meer als resident evil thanks

 3.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  Beste TellTale Game ooit.

  @naam: Misschien kan je beter een cursus nederlands gebruiken?

 4.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  Het is een oldskool point & click adventure in een vernieuwd jasje, wat zich afspeelt in het Walking Dead Universum van de COMICBOOK-Serie. Dus ze volgen niet het verhaal van de gelijkmatige TV-Serie.

 5. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @Don Pulliany:

  Ik had een inburgeringscursus Nederlands, maar ik heb er moeite mee.
  Ik kan het ook in mijn taal doen als je wilt, maar ik doe wel wat meer moeite om in de Nederlands te typen!
  Met google translate kom ik al wel ver, maar sorry als je mij niet begrijpt.

  Wel bedankt voor jouw reactie!
  Ik ga misschien deze game wel kopen als GTA 5 nog lang gaat duren, maar wel jammer dat het niet zoals die gelijkmatige serie is.

 6.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  @Naam…: Sorry dude, dat wist ik niet excuus. BTW volgens mij is er een demo van the walking dead, of episode 1 was gratis. Zou even kijken dan, dan weet je het tenminste zeker!

 7.    919 XP
  Floepert's avatar

  @Naam…: gta 5 gaat inderdaad nog wel even duren, ik denk dat hij in april of mei uitkomt. Deze game is wel leuk! Je kunt hem wel kopen maar bedenk wel dat je weinig vrijheid hebt in de game.

 8. Anoniem -   
  c_Der's avatar

  Wanneer komt episode 4 op de ps3? Want gisteren was hij er nog steeds niet