Assassin’s Creed III DLC Season Pass kost ongeveer $30


Assassin’s Creed III zal als zoveel andere games de mogelijkheid bevatten om downloadbare content aan te schaffen na de release. Om het voor de grootste fans gemakkelijk te maken zijn er DLC passen die tegen eenmalige betaling recht geven op alle te verschijnen content. Sinds gisteren kun je in de Amerikaanse PlayStation Store een zogenaamde Assassin’s Creed III Gold Edition pre-orderen.

Dit is een nieuwe editie ten opzichte van de edities die al bekend waren. Heel bijzonder is deze editie overigens niet, want het bevat naast de game zelf enkel een Season Pass en deze geeft je recht op alle downloadbare content die voor de game zal gaan verschijnen met enige korting. Het bestaan van een dergelijke ‘Pass’ was eerder al gelekt en bij dezen bevestigd.

Naast dat je Season Pass gezamenlijk met Assassin’s Creed III aangeschaft kan worden zul je deze ook los kunnen kopen en in Amerika zal de prijs op ongeveer $30 komen te liggen, wat een redelijke indicatie voor Europa is.

“It gets you future DLC at a slight discount for purchasing it up front.”

Boxshot Assassin's Creed III

Assassin's Creed III

Releasedatum:
30-10-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
 1.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  Zolang de kwaliteit van de DLC hoog ligt (en dat verwacht ik wel bij AC3) dan is het een mooie ontwikkeling dat je op deze manier wat korting krijgt.
  Ik zal het zelf waarschijnlijk niet halen want het is dacht ik alleen multiplayer en daarvoor speel ik AC3 niet.

 2.    1515 XP
  Mithrandir's avatar

  Vinnie: Bij eerdere AC versies was het een mix van MP en SP content. Ben je alsnog goedkoper uit als je alleen de SP content wil hebben natuurlijk… (Nog beter: jaartje wachten, en de GOTY editie kopen)

 3.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  Zal wel hier 30 euro worden.

 4. Anoniem -   
  Chris's avatar

  Misschien dat iemand hier iets van weet of die singleplayer missies die je bij de special editions krijgt later te downloaden zijn op psn

 5.    631 XP
  NuckChorris.. ^_^'s avatar

  Voordat ik die season pass koop wil ik eerst precies weten wat voor DLC het is. Als er een boel MP shit bij zit koop ik helemaal niks.

  De gameindustrie is echt raar aan het worden in dit opzicht. De dag 1 koper die de game voor de volle prijs koopt word steeds harder geflest ten opzichte van de persoon die wacht tot de GOTY/complete edition uitkomt. Ubisoft verwacht/hoopt dat core fans ff 90 euro gaan droppen voor deze game. Hahaha.. Count me out.

 6.    232 XP
  black2death's avatar

  dus je betaald 30 dollar om een lichte korting te krijgen op de DLC. ik weet niet dat klinkt raar in m’n oren

 7. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Raar voor jullie maar ik ben een AC fanaat (ook de MP) dus dat word 130 euro voor mij :/

 8. crew Redacteur -    211 XP
  Nibor's avatar

  Op zich handig dat ze dat doen, alleen ben het nog altijd niet eens met het hele DLC beleid. DLC moet iets toevoegen aan de game nadat deze is uitgebracht. Tegenwoordig verdienen bedrijven hier goud geld aan door miniscule toevoegingen voor een te hoge prijs er een weekje later bovenop te knallen.