Sony lost Resident Evil 6 installatie bug op


Sinds vannacht is Resident Evil 6 te downloaden uit de Amerikaanse PlayStation Store en Amerikaanse kopers van de game hadden te maken met een bug. Deze bug zorgde ervoor dat de game niet wilde opstarten na de installatie en het patchen van de game. Gevolg was dat de game niet speelbaar was en dat is knap vervelend, maar Sony heeft snel voor een oplossing gezorgd.

Door de game opnieuw te downloaden en te installeren zou het probleem niet meer mogen optreden. De game zelf is in Europa nog niet via het PlayStation Network verkrijgbaar, maar daar zal begin vanavond ongetwijfeld verandering in komen. Naar verwachting zal de bug bij de Europese versie al opgelost zijn, maar mocht je desondanks hier alsnog mee te maken krijgen, dan weet je wat te doen.

Resident Evil 6 wordt overigens zeer gemengd ontvangen, zoals je hier kunt lezen. Op dit moment is Matthias bezig met de game en verwacht onze recensie op korte termijn.

Boxshot Resident Evil 6

Resident Evil 6

Releasedatum:
02-10-2012
Genre:
(Survival) Horror
Uitgever:
Capcom
Ontwikkelaar:
 1.    1518 XP
  Redrum83's avatar

  Wordt je me ff bloedje pest sago, als je een game download en hij doet het gewoon niet….. MDK

 2.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Waarom niet gewoon op de cd?? Kost je veel ruimt en en tijd..

 3. Anoniem -   
  94.212.119..xxx's avatar

  Ben er zelf ook nog niet uit, wat ik ervan vindt… Game begint vrij frustrerend met een tergende intro die je niet kunt skippen… Op normal gamen is leuk, maar waarom in godsnaam een cover-systeem als je toch geen ammo hebt en continu moet rondrennen en vechten…

  Het ziet er wel prachtig uit, alleen is t erg onevenwichtig allemaal…