Details nieuwe DLC voor Max Payne 3 bekend gemaakt

Rockstar Games heeft details vrijgegeven van het Hostage Negotation Pack wat binnenkort voor Max Payne 3 zal verschijnen. Deze nieuwe content is bedoeld voor de multiplayer en bevat vier maps, welke net als de voorgaande DLC gebaseerd zijn op locaties uit de singleplayer. Zo heb je Club Moderno waar de actie zal plaats vinden in (zoals de naam al doet vermoeden) een club. Dan is er Estádio Do Galatians wat een voetbalstadion is en de laatste twee (O Palácio Strip Club, Favela Heights) bevinden zich in de krottenwijken van São Paulo.

Naast deze vier maps maakt ook een nieuwe factie zijn opwachting, welke Filhos De Ogum heet. In dit pakket zitten overigens ook een aantal nieuwe wapens en gadgets: M24 Sniper Rifle, IA2 Assault Rifle, Explosive Burst, Bomb Suit, Intimidation Mask. De laatste zorgt er voor dat tegenstanders langzamer hun wapens herladen wat best handig kan zijn. De Hostage Negotiation Pack zal voor een tientje verkrijgbaar zijn en eigenaren van een Season Pass kunnen dit dan vanzelfsprekend kosteloos binnenhalen.

Het heeft even geduurd voordat er eindelijk weer eens wat naar buiten kwam over de nieuwe DLC, maar hier is het dan. Een datum is Rockstar Games ons nog wel schuldig, maar vooralsnog moet dit in de herfst verschijnen. We houden je op de hoogte en als de content eenmaal verschenen is mag je hier tevens een DLC Special over verwachten. Hieronder kun je nog een drietal screenshots bekijken van de nieuwe content.

Boxshot Max Payne 3

Max Payne 3

Releasedatum:
18-05-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Rockstar
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  Top Game!

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @Don Pulliany:

  ik denk dat het spel werd te veel overschat want de spel was veel te lang en de gameplay was beetje repetitief op een bepaalde punt en de multiplayer was helemaal niet goed want het was niet in evenwicht ik vond wel spel viel tegen maar bij sommige punt was die wel cool

  r* moet bij grand theft auto 5 wel anders gaan doen met multiplayer zoals san andreas en 4 dan gaat de wel goed komen

 3.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  @Naam…: Ik vond de game juist helemaal niet te lang, smachte naar meer. Snap over dat repetitief, maar vond juist door de geweldige story telling helemaal niet storend.

  Moet er wel bij zeggen dat je de game niet in 1 keer moet gaan spelen. Maar heb me super vermaakt met deze game. BTW multiplayer heb ik nooit gespeeld, dus kan der ook niet over oordelen.

 4. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @Don Pulliany:

  ja de story telling was wel goed gemaakt maar bij een bepaalde punt werd de game mij te saai omdat je hele tijd dezelfde ding deed en als jij was dood jij moest heel ver terug en weer doen dan word ik moe omdat ik ben lui hahaha

  ik speelde wel veel misschien je hebt gelijk dat die omdat snel saai word

Nieuwe en tevens laatste Max Payne 3 DLC verschijnt volgende week
Nieuwe Max Payne 3 patch fixt een aantal kleine probleempjes
Nieuwe DLC details Max Payne 3 bekend gemaakt
DLC Special: Max Payne 3’s Hostage Negotiation Pack