Rockstar Games heeft details vrijgegeven van het Hostage Negotation Pack wat binnenkort voor Max Payne 3 zal verschijnen. Deze nieuwe content is bedoeld voor de multiplayer en bevat vier maps, welke net als de voorgaande DLC gebaseerd zijn op locaties uit de singleplayer. Zo heb je Club Moderno waar de actie zal plaats vinden in (zoals de naam al doet vermoeden) een club. Dan is er Estádio Do Galatians wat een voetbalstadion is en de laatste twee (O Palácio Strip Club, Favela Heights) bevinden zich in de krottenwijken van São Paulo.

Naast deze vier maps maakt ook een nieuwe factie zijn opwachting, welke Filhos De Ogum heet. In dit pakket zitten overigens ook een aantal nieuwe wapens en gadgets: M24 Sniper Rifle, IA2 Assault Rifle, Explosive Burst, Bomb Suit, Intimidation Mask. De laatste zorgt er voor dat tegenstanders langzamer hun wapens herladen wat best handig kan zijn. De Hostage Negotiation Pack zal voor een tientje verkrijgbaar zijn en eigenaren van een Season Pass kunnen dit dan vanzelfsprekend kosteloos binnenhalen.

Het heeft even geduurd voordat er eindelijk weer eens wat naar buiten kwam over de nieuwe DLC, maar hier is het dan. Een datum is Rockstar Games ons nog wel schuldig, maar vooralsnog moet dit in de herfst verschijnen. We houden je op de hoogte en als de content eenmaal verschenen is mag je hier tevens een DLC Special over verwachten. Hieronder kun je nog een drietal screenshots bekijken van de nieuwe content.