Assassin’s Creed III DLC bevat onder andere nieuwe singleplayermissies

Eerder gaven we al aan dat Ubisoft van plan is om in zes maanden tijd vijf DLC pakketten voor Assassin’s Creed III uit te brengen. Wat de inhoud van die pakketten betreft werden we tot dusver in het duister gehouden, maar nu heeft de ontwikkelaar de muur van stilzwijgen doorbroken. De Assassin’s Creed III DLC zal namelijk onder andere een singleplayer campagne bevatten.

Deze campagne zal verspreid over drie verschillende DLC pakketten uitgegeven worden – reken dus al maar op cliffhangers! – en beslaat een what-if scenario waarin George Washington zich ontpopt tot ware tiran. Connor zal zich tegen zijn vroegere mentor moeten keren om de uiterst scheve situatie weer recht te trekken. Sebastien Puel had het volgende te zeggen over de campagne:

“History is our playground, and Assassin’s Creed teams have always loved playing with historical facts and their consequences as a way to better understand a time period. While Assassin’s Creed III concentrates on history as it happens, we wanted to take some liberties with this DLC and tell you how things ‘could have happened.'”

De DLC krijgt de weinig verhullende naam The Tyranny of George Washington toebedeeld en zal gebundeld worden met extra multiplayermaps en -characters.

Boxshot Assassin's Creed III

Assassin's Creed III

Releasedatum:
30-10-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Ik hield echt van de vorige Assassins’s Creed’s. Maar met deel 3 Ik heb grote twijfels, niet vanwege de gameplay, maar het is de instelling ben ik geen fan van. Het Midden-Oosten heeft de geschiedenis, net als Italië. Maar de staten hebben geen geschiedenis op alle .. alleen dat bullshit Civillian oorlog van hen. Ik zou het leuk als ze zou een Assassin’s Creed in Afrika, want er is een hoop geschiedenis vooral in Ghana. Ik denk niet ik ga deze kopen!!

 2.    71 XP
  Rehabinum's avatar

  Ik vind het een tof idee en zeker het aanschaffen waard na het uitspelen van AC III. Het klinkt als een interessante what-if scenario.

 3.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  @Naam…: En jij denkt niet dat een Blanke Assasin opvalt in het oude Ghana 😀 . En snap je wel een beetje met de History van Amerika. Ook al vind ik het wel interessant, alleen meer History heeft THE US AND A niet :D.

 4.    139 XP
  Xx_DontTakeItPersonal_xX's avatar

  en natuurlijk beginnen ze nu al over DLC :s

 5. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @Don Pulliany:

  Haha hoeft niet blank gekleurd persoon mag ook! Ligt aan welke tijd zei willen gebruiken want blanken hadden veel gedaan in 18th eeuw! maar ghana is voorbeeld daar zijn heel veel landen met meer history dan Amerika niet alleen van africa maar ook van azie die kunnen worden gebruikt voor de assassin’s creed deel! maar ubisoft maakt dit game en is amerikaans bedrijf dus hun kiezen voor dit maar is jammer

 6.    18 XP
  donovan's avatar

  @Naam…: hmm het een van de best history ever hoor maar misschien komt er wel een ander AC in ghana over andere plaatsen in de wereld zie het zo beter een assassins waar ze 3 jaar over hebben gedaan of elk jaar een nieuwe 😉