http://www.psx-sense.nl/images/file/img_506ce1cb24818.jpg

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat er ingrijpende cosmetische veranderingen plaats hebben gevonden hier op PSX-Sense. We vonden dan ook dat het wel tijd was om het een en ander te herzien en te kijken hoe we onze content nog toegankelijker kunnen maken. PSX-Sense bestaat alweer bijna 5 jaar en in die periode hebben we natuurlijk heel erg veel content gepubliceerd. Het is dan ook heel belangrijk dat deze content goed terug te vinden valt, dit is dan ook ons uitgangspunt geweest voor het nieuwe design.

We hebben het nieuwe design van PSX-Sense dan ook zo opnieuw ingedeeld dat je meteen in een oogopslag weet waar je alle content kunt vinden. Bekijk je een artikel over een game? Dan vind je aan de zijkant meteen alle informatie erover, inclusief boxshot. Bovenin kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld nog meer artikelen over de game op te zoeken, snel en gemakkelijk. Dit alles gebeurd met een miniem aantal kliks, alles moet namelijk binnen handbereik zijn. De navigatie is dan ook nog sneller geworden en je vliegt als het ware door PSX-Sense heen.

De grootste uitdaging zat hem alleen niet in de artikelpagina’s, maar in de homepage. Hoe verbeter je iets wat namelijk al jaren fijn werkt? Die uitdaging gingen we aan en we zijn enorm trots op het resultaat. Meteen bij binnenkomst zul je begroet worden met prachtige artwork van games die als laatste gerecenseerd zijn, zonder dat het je hele scherm in beslag neemt. Vervolgens krijg je content waarvan wij vinden dat je het even moet checken, dit staat in de balk onder de slider.

Verder hebben we vooral ook nog de weergave van het nieuws wat moderner gemaakt zonder de oude vertrouwde navigatie te laten vervallen. Het is een combinatie van oud en nieuw, wat zorgt voor een frisse en toegankelijke homepage.

In geval van problemen

Help!? De weergave van de homepage of andere pagina’s ziet er heel raar uit?
Zorg dat je de nieuwste files binnenhaalt van onze server en geen materiaal gebruikt uit je browsercache. Voor Windows doe je dit met CTRL+F5 en Mac CMD+R iPad-gebruikers kunnen gewoon op de refresh button bovenaan de browser drukken.

Bepaalde functies werken niet naar behoren
Mocht bovenste oplossing je niet geholpen hebben dan kun je een mail sturen naar [email protected] met een omschrijving van je probleem en dan wordt er naar gekeken. Vergeet niet eventueel een screenshot mee te sturen of te vermelden welke browser je hebt.