The Elder Scrolls V: Skyrim is op de PC en Xbox 360 inmiddels al een paar keer van downloadbare content voorzien, maar de PlayStation 3 zit nog steeds zonder. De voornaamste reden is dat Bethesda de content gewoonweg niet goed draaiend krijgt op Sony’s platform en inmiddels zijn zelfs mensen van Sony bezig om te kijken of ze een oplossing kunnen vinden.

Het duurt lang, erg lang en dat levert natuurlijk geïrriteerde reacties op Twitter op richting Bethesda’s Pete Hines. En hoe goed de beste man iedereen ook op de hoogte probeert te houden, mensen blijven maar klagen. Gevolg is dat Hines zo nu en dan een algemene twee eruit gooit omtrent de downloadbare content en in een recente tweet gaf hij aan dat de performance bij iedere DLC niet goed is en dat ze er nog steeds druk mee bezig zijn, zonder verder enig nieuws.

“The performance isn’t good enough in all cases. For most folks, it’d be fine. For some, it wouldn’t be.”

Gevolg is dat veel mensen Bethesda ervan betichten dat ze Sony en de PlayStation 3 de schuld geven. Iets wat in werkelijkheid nooit is gebeurd, maar ook om die onduidelijkheid weg te nemen heeft Hines via Twitter aangegeven dat de problemen met de DLC het probleem van Bethesda is en dat ze het gaan oplossen. Hoe lang het dan ook mag duren, Bethesda is er nog steeds druk mee bezig en laten we vooral hopen dat ze binnenkort een oplossing vinden.

“We’ve never blamed anyone or anything. It’s our problem, and it’s on us to solve it.”