Een speciaal bericht van lid Rva_96

De LittleBigPlanet Build-off zit er voor de Nederlandse en Belgische media in feite op, want het komt nu op jullie neer. Ieder moment kan de officiële stemwebsite open gaan en jullie moeten natuurlijk allemaal op het Nederlandse level stemmen, want wij moeten winnen! Goed onze deelname aan de LittleBigPlanet Build-off kon geen werkelijkheid worden als we geen bouwer hadden. Namens PSX-Sense was Rowin, rva_96, de bouwer van het level en hij heeft een speciaal bericht voor iedereen die de afgelopen weken nauw met de LittleBigPlanet Build-off heeft meegeleefd. Dit bericht zowel in video als in tekst vorm.

PSX-Sense is al een langere tijd bezig met een wedstrijd wat jullie vast niet is ontgaan. Ik spreek hier natuurlijk over de wedstrijd tussen Nederland en België, oftewel de LittleBigPlanet Build-off. Inmiddels zijn er al drie verschillende video’s online verschenen, zowel die van Insidegamer, Gamekings als natuurlijk die van PSX-Sense.

Jullie hebben mij daarin kunnen zien en ik heb veel leuke reacties hierop gekregen. Nu heb ik de meeste reacties toch proberen te beantwoorden en mijn dank proberen te delen, maar ik wilde jullie toch op een wat meer ‘officiële’ manier bedanken. Zoals ik al eerder vermeldde heb ik erg toffe en leuke reacties gekregen waar ik erg veel steun aan heb gehad! Dus ik wil jullie als community onwijs bedanken voor alle leuke, maar ook vooral toffe reacties en steun die jullie mij hebben gegeven in de afgelopen 2 á 3 weken.

Ook wil ik Bappie-NL even apart noemen, aangezien ze al direct een persoonlijk bericht stuurde waarin stond dat wanneer ik vragen had, ik haar direct kon bereiken voor hulp. Dit heb ik natuurlijk niet afgeslagen en ik heb zelfs meerdere keren wat gevraagd aan Bappie-NL, waardoor ik toch weer een stuk verder kwam met mijn level. Op deze manier is mijn level geworden wat het nu is, zoals jullie hem hebben kunnen aanschouwen in de eerder genoemde video’s. Dus Bappie-NL enorm bedankt voor al je tijd en hulp!

Dan denken jullie misschien wel dat ik inmiddels klaar ben met alle bedankjes uit te delen, integendeel. Ik heb namelijk nog één bedankje over dat niet de minste is. Ik wil namelijk ook PSX-Sense zelf onwijs bedanken voor deze te gekke ervaring die ik heb mee mogen maken. Ik heb zelf altijd al in de games-industrie willen werken, nou zal ik niet de enige zijn, want het is niet echt bepaald het gemakkelijkste beroep, maar door deze gebeurtenis ben ik toch een hele ervaring rijker. En dit had ik niet gekund zonder PSX-Sense, dus ook PSX-Sense onwijs tof en super bedankt!

Rva_96

Belangrijk is natuurlijk dat je op het Nederlandse level gaat stemmen. Dat kan binnenkort en natuurlijk laten weten wanneer je kunt stemmen!

Boxshot LittleBigPlanet Portable

LittleBigPlanet Portable

Releasedatum:
19-09-2012
Genre:
Platformer
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  81.165.58..xxx's avatar

  euhm ik stem op belgie

 2.    132 XP
  Resistorfall1996's avatar

  Ik ben zelf Belg, maar moet toch toegeven dat de Nederlandse versie veel beter is 😉

  Mooi werk!

 3.    636 XP
  klapper's avatar

  Mm filmpje stopt te vroeg, maar succes rva !

 4.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Rowin je bent een KANJER!!! 😉

  Ik vind het op en top zoals jij je hebt ingezet voor het level gedeelte namens PSX-Sense!!!

  En voor mij was het ook een eer jou her en der bij te kunnen staan met raad en daad. 😉 Wellicht is het een leuk idee samen eens een level te gaan maken in LBP2. In LBPV is dit helaas nog niet mogelijk, daar moet eerst nog een patch voor uit komen voordat het mogelijk is om samen een level te bouwen. Komt ongetwijfeld nog, dat was in de eerdere delen ook zo.

  Ik ga heel hard duimen dat jij gaat winnen!!! 😉

 5.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Respect rva 🙂

 6. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  Hartstikke tof dat je een video hebt gemaakt Rowin! 😀

 7.    1373 XP
  rva_96's avatar

  Nogmaals iedereen bedankt haha !! En we gaan ze een poepje/patatje laten ruiken !!

  @Bappie-NL: dat is afgesproken 😉 We beginnen anders wel een keer met een level bouwen in LBP2 aangezien het idd nog niet mogelijk is in LBPV, maar dat komt helemaal goed 😉 tof idee trouwens !

 8. crew Redacteur -    445 XP
  KeesKop's avatar

  @rva_96: Pas op! Poepen betekend in België heel wat anders dan in Nederland. 😛

 9. crew Redacteur -    2220 XP
  Sensu's avatar

  @KeesKop: Hahahah tis dat je het al zei, want ik lig helemaal in een scheur hier.

 10.    1373 XP
  rva_96's avatar

  @Sensu: @KeesKop: Seri ? haha wat betekent het dan ? xD (facepalm)

 11.    776 XP
  Sevinho's avatar

  @Micha:

  Succes Rowin.