De LittleBigPlanet Build-off zit er voor de Nederlandse en Belgische media in feite op, want het komt nu op jullie neer. Ieder moment kan de officiële stemwebsite open gaan en jullie moeten natuurlijk allemaal op het Nederlandse level stemmen, want wij moeten winnen! Goed onze deelname aan de LittleBigPlanet Build-off kon geen werkelijkheid worden als we geen bouwer hadden. Namens PSX-Sense was Rowin, rva_96, de bouwer van het level en hij heeft een speciaal bericht voor iedereen die de afgelopen weken nauw met de LittleBigPlanet Build-off heeft meegeleefd. Dit bericht zowel in video als in tekst vorm.

PSX-Sense is al een langere tijd bezig met een wedstrijd wat jullie vast niet is ontgaan. Ik spreek hier natuurlijk over de wedstrijd tussen Nederland en België, oftewel de LittleBigPlanet Build-off. Inmiddels zijn er al drie verschillende video’s online verschenen, zowel die van Insidegamer, Gamekings als natuurlijk die van PSX-Sense.

Jullie hebben mij daarin kunnen zien en ik heb veel leuke reacties hierop gekregen. Nu heb ik de meeste reacties toch proberen te beantwoorden en mijn dank proberen te delen, maar ik wilde jullie toch op een wat meer ‘officiële’ manier bedanken. Zoals ik al eerder vermeldde heb ik erg toffe en leuke reacties gekregen waar ik erg veel steun aan heb gehad! Dus ik wil jullie als community onwijs bedanken voor alle leuke, maar ook vooral toffe reacties en steun die jullie mij hebben gegeven in de afgelopen 2 á 3 weken.

Ook wil ik Bappie-NL even apart noemen, aangezien ze al direct een persoonlijk bericht stuurde waarin stond dat wanneer ik vragen had, ik haar direct kon bereiken voor hulp. Dit heb ik natuurlijk niet afgeslagen en ik heb zelfs meerdere keren wat gevraagd aan Bappie-NL, waardoor ik toch weer een stuk verder kwam met mijn level. Op deze manier is mijn level geworden wat het nu is, zoals jullie hem hebben kunnen aanschouwen in de eerder genoemde video’s. Dus Bappie-NL enorm bedankt voor al je tijd en hulp!

Dan denken jullie misschien wel dat ik inmiddels klaar ben met alle bedankjes uit te delen, integendeel. Ik heb namelijk nog één bedankje over dat niet de minste is. Ik wil namelijk ook PSX-Sense zelf onwijs bedanken voor deze te gekke ervaring die ik heb mee mogen maken. Ik heb zelf altijd al in de games-industrie willen werken, nou zal ik niet de enige zijn, want het is niet echt bepaald het gemakkelijkste beroep, maar door deze gebeurtenis ben ik toch een hele ervaring rijker. En dit had ik niet gekund zonder PSX-Sense, dus ook PSX-Sense onwijs tof en super bedankt!

Rva_96

Belangrijk is natuurlijk dat je op het Nederlandse level gaat stemmen. Dat kan binnenkort en natuurlijk laten weten wanneer je kunt stemmen!