Japan krijgt een One Piece: Romance Dawn PSP bundel

Je zou denken dat Sony geen aandacht meer besteedt aan de PlayStation Portable, maar dat is alles behalve waar. In Japan verkoopt de PSP namelijk nog steeds onwijs goed en daar verschijnt binnenkort zelfs een nieuwe bundel.

Het One Piece: Romance Dawn bundel bevat naast de game ook een PSP-3000 met een onwijs toffe achterkant, zoals je op de bovenstaande afbeelding kunt zien. Ook bevat deze bundel een custom theme, een Straw Hat Pirate wanted poster en ‘a quest to fight the movie version of Kuzan/Aokiji‘. 

Hoewel deze bundel waarschijnlijk niet in Europa zal lanceren is het toch interessant om te zien hoe Sony met de PSP omgaat. Er worden namelijk nog steeds games uitgebracht voor de handheld die zeven jaar geleden voor het eerst in de winkels lag. Laten we hopen dat de PS Vita het ook zo lang gaat volhouden.

 1.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  De PSP krijgt ook genoeg game releases die het daglicht in Europa nooit zien…

  En zo blijf ik het dus ook logisch vinden dat het succes wat de PSP in Japan heeft geboekt, nooit te evenaren is hier in Europa.

  Maar goed, aan de andere kant… Ik heb een PS Vita en zou het niet eens overwegen om nu nog een nieuwe PSP aan te gaan schaffen, kan de buitenkant nog zo leuk worden gemaakt.

  Het zou leuker zijn als Sony er eens voor ging zorgen dat alle uitgebrachte PSP games op het PSN aan wordt geboden, zodat deze ook op de Vita gespeeld kunnen gaan worden.

 2.    208 XP
  askanan's avatar

  Europe en releases = old story, is altijd al zo geweest dat wij sommige games en extras niet krijgen, is de schuld van alle niet-engels sprekende landen (frankrijk,duitsland,…) waardoor devs enorme kosten moete ophoeste voor een vertaling. Kleinere devs kunnen die meestal gewoon niet betalen en een andere reden is ook dat japan een grotere markt is dan eu, games zoals ff13 zijn in japan alleen meer verkocht dan in heel europa.

 3.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  PSP-3000..!!! waarom verkopen ze hier in nederland alleen maar de GO en dat goedkope ding.

 4.    569 XP
  Assasination-G's avatar

  Wat zou ik die game graag hebben, miss importeren ofz.