De afgelopen weken zijn wij van PSX-Sense samen met Gamekings en Insidegamer druk bezig geweest met het bouwen van een level in LittleBigPlanet op de PlayStation Vita. Gezamenlijk hebben we één mooi level gemaakt en drie Belgische media deden hetzelfde. Nu beide levels klaar zijn kan er gestemd worden op beide levels en wij roepen iedereen op om dit natuurlijk even te doen.

Het stemmen is erg gemakkelijk, want je dient enkel even naar de LittleBigPlanet Build-off website te surfen en je stem uit te brengen. Je kunt hier vanzelfsprekend kiezen uit het Nederlandse en Belgische level en als je hulp wilt bij het maken van je keuze kun je beide levels nog een keer goed bekijken op de website.

Het stemmen is erg gemakkelijk en je kunt hier ook nog eens wat mee winnen. Door je stem uit te brengen op de website maak je kans op een heuse PlayStation Vita met game en ook hier op PSX-Sense kun je winnen. Laat middels een reactie weten dat je gestemd hebt en dan maak je kans op een tof LittleBigPlanet t-shirt. Het stemmen zal twee weken mogelijk zijn en nadien zal Sony bekend maken wie de winnaar is in de LittleBigPlanet Build-off.