Battlefield: Bad Company krijgt een eigen tv-serie


Wie zich nog de droge humor uit Battlefield: Bad Company herinnert, weet dat dit een enorme goede basis zou kunnen zijn voor een comedy serie. Dit ligt nu ook in het vooruitzicht, want studio Happy Maddison (die je misschien kent van Adam Sandler films) gaat een samenwerking aan met Sony TV en Fox voor de actie-comedy serie die gebaseerd is op deze tak uit de Battlefield franchise.

Hier kwamen we via CVG achter, toen zij een Hollywood Deadline report onderschepten. De show zal gaan over de hoofdpersonages uit de singleplayer van de game, terwijl ze van de militaire sector terug de privé sector intreden. De korte, maar krachtige omschrijving luidt:

“Trouble is never far behind as they realize their commanding officer had used them to further the ends of a shadow unit within the government and now wants them dead to cover his tracks.”

Zowel Patrick Bach als Patrick O’Brien zullen betrokken zijn bij het project en al hun kennis van de franchise zal ten goede komen aan de inhoud van de serie. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd, maar wanneer deze serie op tv zal komen is helaas nog onbekend…

Boxshot Battlefield: Bad Company

Battlefield: Bad Company 2

Releasedatum:
26-06-2008
Genre:
Actie
Uitgever:
EA
Ontwikkelaar:
Bad Company 2 map pack 7 krijgt trailer
Gepubliceerd op 30 nov, 2010 om 19:08
Review: Battlefield: Bad Company
Gepubliceerd op 19 apr, 2009 om 15:41
Trophies: Battlefield: Bad Company
Gepubliceerd op 15 apr, 2009 om 13:59
  1.    661 XP
    PSknul's avatar

    Hmmm, private sector, geen bad company dus… NEXT!

  2.    71 XP
    Rehabinum's avatar

    Het zou wat mij betreft leuker zijn met Bad Company nog in de militaire sector, maar ik ga deze serie toch een kans geven wanneer het uitgebracht wordt. Het kan natuurlijk nog steeds zeer vermakelijk zijn.