Nieuwste Crysis 3 video toont Hunter Mode en Crash Site

We zitten nu in hoogseizoen als we het hebben over het verschijnen van games. Oktober zit vol met mooie releases, maar als we naar volgend jaar kijken zal begin 2013 helemaal een gekkenhuis worden. Denk aan een Devil May Cry, BioShock Infinite en Tomb Raider, maar Crysis 3 van Crytek mogen we ook zeker niet vergeten.

Naast de singleplayer, welke wij eerder in juni konden uitproberen bevat de shooter ook een multiplayer die nog uitgebreider lijkt te worden. De modi uit het vorige deel keren terug, maar ook nieuwe maken hun intrede, zoals de Hunter Mode, waarover wij in tekst en via een video-item eerder al spraken.

Nu heeft Electronic Arts een nieuwe video uitgebracht, waarin we opnieuw deze modus in actie zien en Mike Read (producer) legt alles uit. Daarnaast kun je hieronder tevens in dezelfde video een andere modus genaamd: ‘Crash Site’ zien. Deze zat al in het vorige deel, maar er zijn wat nieuwe onderdelen toegevoegd. Zo kun je schilden gebruiken en zelfs een Ceph Pinger bedienen. Check de video waardoor je precies weet waarover we praten.

Boxshot Crysis 3

Crysis 3

Releasedatum:
21-02-2013
Genre:
Shooter
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:
Crysis 3 krijgt een DLC-pack genaamd ‘The Lost Island’, check hier de trailer
Gepubliceerd op 7 jun, 2013 om 11:50
Nieuwe Crysis 3 DLC aangekondigd en verschijnt volgende week
Gepubliceerd op 30 mei, 2013 om 17:35
Nieuwe DLC op komst voor Crysis 3
Gepubliceerd op 27 mei, 2013 om 20:32
Graphics zijn héél erg belangrijk, aldus Crytek
Gepubliceerd op 15 apr, 2013 om 14:31
 1.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  Het vervelende is dat er dit jaar al 3 multiplayer shooters uitkomen, Battlefield 3 nogsteeds met DLC geupdate wordt en we volgend jaar ook nog eens Crysis 3 krijgen. Dit ziet er grafisch prachtig uit en de originele gamemodes zijn veelbelovend. Ook weer een definitieve pre order voor mij.

 2.    589 XP
  xDutchSoldier's avatar

  Nice!

 3.    292 XP
  cemie38's avatar

  vet maar ga ik niet op ps3 halen

 4.    417 XP
  Omer58's avatar

  Gekke Turken die het hebben gemaakt 😛