We zitten nu in hoogseizoen als we het hebben over het verschijnen van games. Oktober zit vol met mooie releases, maar als we naar volgend jaar kijken zal begin 2013 helemaal een gekkenhuis worden. Denk aan een Devil May Cry, BioShock Infinite en Tomb Raider, maar Crysis 3 van Crytek mogen we ook zeker niet vergeten.

Naast de singleplayer, welke wij eerder in juni konden uitproberen bevat de shooter ook een multiplayer die nog uitgebreider lijkt te worden. De modi uit het vorige deel keren terug, maar ook nieuwe maken hun intrede, zoals de Hunter Mode, waarover wij in tekst en via een video-item eerder al spraken.

Nu heeft Electronic Arts een nieuwe video uitgebracht, waarin we opnieuw deze modus in actie zien en Mike Read (producer) legt alles uit. Daarnaast kun je hieronder tevens in dezelfde video een andere modus genaamd: ‘Crash Site’ zien. Deze zat al in het vorige deel, maar er zijn wat nieuwe onderdelen toegevoegd. Zo kun je schilden gebruiken en zelfs een Ceph Pinger bedienen. Check de video waardoor je precies weet waarover we praten.