Pasgeleden kwam het nieuws boven drijven dat Capcom voor de zoveelste keer aankomende DLC al op de disc had staan bij de release van de game. Voorheen was het dan gebruikelijk dat voor deze ‘unlock codes’ dan alsnog betaald moest worden en hier was niemand echt content mee. Capcom heeft in het in dit geval iets beter voor met de kopers van de game en dat houdt in dat deze DLC dan ook gratis zal zijn. Zoals het hoort, als je het ons vraagt!

De DLC die we mogen verwachten is de ‘No Hope’ modus, welke de moeilijkheidsgraad tot het uiterste opschroeft en daarnaast een coöp partner voor Ada Wong in haar specifieke gedeelte van de game. Tevens is Ada’s campagne beschikbaar vanaf het begin voor alle spelers, in plaats van dat je gedwongen de drie andere campagnes moet uitspelen om hier te geraken.

Overigens zal de DLC die zich niet op de disc bevindt gewoon betaald zijn. Wanneer de update voor Resident Evil 6 live gaat is helaas nog niet bekend, maar we verwachten hier binnenkort meer info over!