Ghostbusters: The Video Game kende een opmerkelijke start. Nadat er eerder bekend werd gemaakt dat de PlayStation 3 in Europa eerder van deze game mocht genieten dan de Xbox 360, kwam er vervelender nieuws naar buiten omtrent deze game: de resolutie van de PS3-versie. Deze was niet optimaal, zeg maar gerust slechter dan de Xbox 360 versie. Nu lijkt dat vanaf vandaag met een paar andere probleempjes verholpen.

Er is vandaag namelijk een patch voor de PS3-versie van Ghostbusters verschenen welke de bekende problemen verhelpen. Ten eerste is de resolutie van de game zodanig aangepast dat deze gelijk is aan die van de Xbox 360. Ook de bugs in de audio en ondertiteling zijn gefixed, evenals het probleem in de multiplayer modus. In deze modus waren er veel problemen in sommige maps tussen gamers van verschillende continenten als Amerika en Europa waardoor de sessie niet kon doorgaan.

Tot slot waren er problemen met het behalen van twee trophies: Pay Day en Capture All Wanted Ghosts. Deze twee trophies konden niet ontgrendeld worden op de juiste manier, wat erg frustrerend kan zijn voor de trophyhunters onder ons. Dit probleem is door middel van de patch ook verholpen, dus pak de game maar weer uit de hoek en speel deze op een betere manier.