Resolutie PS3-versie Ghostbusters aangepakt + meer problemen

Ghostbusters: The Video Game kende een opmerkelijke start. Nadat er eerder bekend werd gemaakt dat de PlayStation 3 in Europa eerder van deze game mocht genieten dan de Xbox 360, kwam er vervelender nieuws naar buiten omtrent deze game: de resolutie van de PS3-versie. Deze was niet optimaal, zeg maar gerust slechter dan de Xbox 360 versie. Nu lijkt dat vanaf vandaag met een paar andere probleempjes verholpen.

Er is vandaag namelijk een patch voor de PS3-versie van Ghostbusters verschenen welke de bekende problemen verhelpen. Ten eerste is de resolutie van de game zodanig aangepast dat deze gelijk is aan die van de Xbox 360. Ook de bugs in de audio en ondertiteling zijn gefixed, evenals het probleem in de multiplayer modus. In deze modus waren er veel problemen in sommige maps tussen gamers van verschillende continenten als Amerika en Europa waardoor de sessie niet kon doorgaan.

Tot slot waren er problemen met het behalen van twee trophies: Pay Day en Capture All Wanted Ghosts. Deze twee trophies konden niet ontgrendeld worden op de juiste manier, wat erg frustrerend kan zijn voor de trophyhunters onder ons. Dit probleem is door middel van de patch ook verholpen, dus pak de game maar weer uit de hoek en speel deze op een betere manier.

7 reacties

 1.    1562 XP
  dikked's avatar

  gelukkig maar dat dat verholpen is (heb de game zelf niet :P)

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Mooi dat ze dat gedaan hebben 😀

 3.    7 XP
  stoney's avatar

  nice nice nice

 4.    219 XP
  SuperDre's avatar

  Nu nog iets belangrijkers dan, een nieuwe vergelijking van de PS3 versie met de xbox360 versie… 😉

 5.    434 XP
  JoeyNL's avatar

  Ghostbuster op Xbox360? :S
  Hij is uitgegeven door Sony Computer Entertaiment staat zelf in de OPM

 6.    266 XP
  KiefDelicious's avatar

  Niks mooi dat ze dit gedaan hebben ze moesten wel!! door al die negatieve aandacht is het kwaad al geschiet en hebben veel mensen de game toch links laten liggen. hiermee proberen ze het een beetje goed te maken.

 7.    4556 XP
  ps3dennis's avatar

  Heb de game even kunnen spelen op mijn xbox360, de game zag er wel goed uit maar kan niet echt overweg met die k controller van de xbox360, verder was het wel leuk dat je bij het opstarten de naam…SONY….in beeld komt.