Kort geleden kwam het nieuws vanuit SuperBot en Sony dat het qua aankondigingen voor PlayStation All-Stars Battle Royale gedaan was. Alles wat tot dusver bekend was zou bij de launch beschikbaar zijn – niet meer, niet minder. Velen waren teleurgesteld, want echt veel keuze in personages had je dan niet. Sommige favorieten waren aanwezig, maar er bleven er ook flink wat uit. Is er toch nog een sprankje hoop?

Via het Paul Gale Network kregen we lucht van eventuele nieuwe toevoegingen aan het rooster van Sony en co. vechtersbazen. Het schijnt zo te zijn dat deze info is gelekt via een vriend bij SuperBot en het gerucht gaat niet over de minst gewilde personages. Integendeel: het gaat hier om de meest verzochte!

De vier personages die mogelijk de harde kern nog komen vergezellen zijn als volgt:

  • Wander (Shadow of the Colossus)
  • Cloud Strife (Final Fantasy VII)
  • Old Snake (Metal Gear Solid 4)
  • Crash Bandicoot (duh)

Of het hier gaat om een mogelijkheid tot pre-order bonussen, DLC voor na de release of zelfs personages die toch zijn te komen vervallen is nog onduidelijk. Het gaat hier wel om personages waar geen van de fans nee tegen zou zeggen. Was dit dus het punt waardoor je besloten hebt de game niet te halen, wacht dan nog maar even met het afzeggen van je pre-order tot de sluieren rondom dit mysterie opgelicht worden.