Ratchet & Clank : A Crack in time Special Edition cover onthuld

De cover van de Europese special edition van Ratchet & Clank : A Crack in Time heeft zijn weg naar het world wide web inmiddels gevonden, gisteren lekte de cover het internet op en vandaag bevestigd Insomniac Games inderdaad dat het hier de Europese Special Edition cover betreft. De Special Edition bevat een zogeheten Discovery pack en een Artbook. Typische spullen die de ware Ratchet en Clank fan graag in zijn bezit wil hebben.

Yes, this is the cover of the European Special Edition for Ratchet & Clank: A Crack in Time: http://ow.ly/lrii Whatcha think? #fb

Discovery Package – Explore the Insomniac Moon, a special level that resembles the layout of the Insomniac Games’ offices! Scattered through this museum-like level, you will discover a moon’s worth of extra content that didn’t quite make it into the game.

Echter is deze Special Edition wel een beetje aan de magere kant als je je bedenkt dat er nog drie packs in de omloop zijn als pre-order goodie, het Space pack, Power pack en Bolt pack krijg je bij sommige winkels als pre-order goodie. Het Disovery pack is ook een van deze goodies, maar bevind zich slechts als enige in de Special Edition.

7 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Mooie cover vind hem echt vet 😀

 2.    65 XP
  VanHeesch's avatar

  Zouwe ze un poster van moete make

 3.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  Mooie cover idd^^

 4. Anoniem -   
  86.90.5.31 (Niet geregistreerd)'s avatar

  leuke cover!

 5.    3422 XP
  sjoerdgames4's avatar

  Ik vind de cover mooi, maar ik haal hem niet wat betreft de inhoud.

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  cover ziet er idd leuk uit!

 7.    359 XP
  Ernesto!'s avatar

  @VanHeesch: Idd xD