De cover van de Europese special edition van Ratchet & Clank : A Crack in Time heeft zijn weg naar het world wide web inmiddels gevonden, gisteren lekte de cover het internet op en vandaag bevestigd Insomniac Games inderdaad dat het hier de Europese Special Edition cover betreft. De Special Edition bevat een zogeheten Discovery pack en een Artbook. Typische spullen die de ware Ratchet en Clank fan graag in zijn bezit wil hebben.

Yes, this is the cover of the European Special Edition for Ratchet & Clank: A Crack in Time: http://ow.ly/lrii Whatcha think? #fb

Discovery Package – Explore the Insomniac Moon, a special level that resembles the layout of the Insomniac Games’ offices! Scattered through this museum-like level, you will discover a moon’s worth of extra content that didn’t quite make it into the game.

Echter is deze Special Edition wel een beetje aan de magere kant als je je bedenkt dat er nog drie packs in de omloop zijn als pre-order goodie, het Space pack, Power pack en Bolt pack krijg je bij sommige winkels als pre-order goodie. Het Disovery pack is ook een van deze goodies, maar bevind zich slechts als enige in de Special Edition.