De laatste tijd komen er erg veel remakes van games op de markt, welke meestal goed verkopen. Het is blijkbaar erg leuk om games uit je jeugdjaren op je nieuwe console te spelen en daar speelt Capcom maar al te graag op in. We zagen de Devil May Cry collectie al verschijnen op de PlayStation 3 en er gaan al lang geruchten rond over het uitbrengen van Night Warriors: Darkstalkers Revenge en Darkstalkers 3. Vanaf vandaag zijn dit niet langer speculaties, want Capcom kondigde aan dat ze Darkstalkers Resurrection naar het PSN brengen in 2013.

Darkstalkers Resurrection zal Night Warriors: Darkstalkers Revenge en Darkstalkers 3 bundelen in één game en zal de nodige kleine aanpassingen bevatten. Zo zijn er wat moderne snufjes aan toegevoegd, heeft men er een anti-lag technology in verwerkt, voor HD filtering gezorgd en natuurlijk zal de game Trophies bevatten. Ook zal er een spectator modus inzitten, zoals dat tegenwoordig bij fighting games hoort.

Dit is echter niet alles, want je kan je replays nu ook opslaan en delen en zelfs meteen naar YouTube uploaden! Goed nieuws voor de die hard fans dus,maar men heeft ook aan de nieuwe fans gedacht. Er zal namelijk een challenge mode in de game zitten, waarin men je met ieder personage leert vechten. Kijk dus zeker naar onderstaande trailer en laat weten wat je ervan vindt.