Kurama maakt zijn opwachting in nieuwe Ultimate Ninja Storm 3 trailer


Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3, een hele mond vol, maar de serie is één van de weinige die een anime nog goed weet om te zetten in een spectaculaire, goed verkopende, PS3 game. Het team van CyberConnect2 weet goed wat de fans willen en hoe ze genoeg vernieuwende elementen in hun games kunnen verwerken en ook bij Ultimate Ninja Storm 3 lijkt het hen te lukken. Er verscheen namelijk een nieuwe trailer en als Naruto fan kan ik hem enkel als episch omschrijven.

Zo zien we eerst dat Naruto het weer zal moeten opnemen tegen Sasuke. Dit lijkt nog allemaal oké, maar al snel verschijnt Kurama in beeld en kunnen we zien dat Naruto’s interne worsteling met zijn negen staartige demon erg spectaculair in de game verwerkt zit. Hier stopt het niet, want al snel toont men ons Kabuto’s leger van ondoden en het massale leger dat bestaat uit Zetsu’s.

Ook de gameplay is duidelijk veranderd, want waar je het in de vorige game tegen één tegenstander of een team van drie opnam, lijkt CyberConnect2 nu overgestapt te zijn naar het model van Bleach: Soul Resurection en One Piece: Pirate Warriors en zal je het tegen hele hordes aan vijanden moeten opnemen. Het ziet er dus veelbelovend uit, maar de vraag blijft natuurlijk of deze stijl zal aanslaan bij de gamers en tot waar in het verhaal de game zal gaan.

Krijgen we enkel het verhaal tot de laatste aflevering van de anime, of mogen we ons verheugen op wat schijnbaar het einde van de oorlog lijkt?

Boxshot Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3

Releasedatum:
08-03-2013
Genre:
Vechten
Uitgever:
Namco Bandai
Ontwikkelaar:
 1.    132 XP
  sebacoraje's avatar

  dat ziet er wel vet uit!

 2.    63 XP
  Frankeyz's avatar

  Vond Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 echt geweldig. Het spel klopte gewoon echt met de manga/anime. Het is als fan dan ook leuk om de gevechten te herbeleven. Kwam er achter dat anime al weer aardig in loopt op de manga en dat deze game ook aardig ver in het verhaal is. Zin in 😀

 3.    7521 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Ik vind het er erg cool uitzien. Deze houd ik in de gaten. 😀

 4.    662 XP
  PSknul's avatar

  Ik volg de serie echt al een paar jaar, maar de vorige Naruto game (generations) was bagger qua verhaal lijn. Ultimate Ninja Storm 1 en 2 waren qua singleplayer stukken beter, zo te zien is NS3 dit ook weer! Kopen kopen kopen!

 5. Anoniem -   
  Relipuj's avatar

  Beetje jammer dat ze niet wachten tot de laatste chapter van de manga.. Ziet er naar uit dat ze nog even snel willen cashen, want de oorlog is in de manga in ieder geval nog niet voorbij

 6.    84 XP
  Lastige Jongeman's avatar

  Zie een aantal nieuwe gameplay elementen AWESOME. Nu nog hopen dat al die Edo Tensei revivals erin zitten.

 7.    359 XP
  Valentino1994's avatar

  Had de demo gespeeld op Firstlook (was nog al een klein standje met 3 tv’s…)
  Maar t was wel vet en nu ik dit zie kan ik al bijna niet meer wachten 😀

 8.    133 XP
  Darkstalker's avatar

  @PSknul: Inderdaad, Generations was an sich geen slechte game, maar echt geen waardige opvolger van Ultimate Ninja Storm 2. Hopelijk wordt deze dat wel, maar dat lijkt hen wel te lukken 😉

 9.    569 XP
  Assasination-G's avatar

  Wel al een redelijk oude trailer, er is onderhand alweer een nieuwe uit met betrekking tot de war arc.

 10.    5495 XP
  7th-son's avatar

  ok, ik heb zojuist besloten dat ik deze maar moet kopen dan
  damn wat ziet dit er weer onwijs geweldig uit!
  Deel 1 en 2 ook veel gespeelt, en dat gaat niet veranderen met dit deel!

  Alleen erg jammer dat ze de Bleach games zo verpesten, ik hoopte dat ze daar ook zo een goeie game voor maakte zoals dit!

 11. Anoniem -   
  77.168.60..xxx's avatar

  Loopt de game gelijk met de anime of manga ? ik volg de manga niet dus dan zitten er zeker veel spoilers in