Dishonored Official Map App gelanceerd voor de iPhone en iPad

Vanaf vandaag is Dishonored verkrijgbaar voor de PlayStation 3. Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe game om de herfstvakantie mee door te brengen, dan is dit een absolute aanrader.

Verschillende games voor de PlayStation 3 hebben een officiële applicatie voor tablets en smartphones. Denk hierbij aan Call of Duty Elite en Battlelog.

Ook Dishonored heeft nu een officiële app gekregen. Met deze zojuist gelanceerde Dishonored Official Map App is het spelen van Dishonored een stuk makkelijker. De app kan geïnstalleerd worden op de iPhone, iPad en iPod touch.

In de applicatie vind je kaarten waarin alle collectibles van Dishonored staan aangegeven. Heb je een collectible al gevonden? Dan kun je dit heel eenvoudig aangeven in de app. De app is helaas niet gratis, hij kost namelijk €2,39.

Klik hier om de app te downloaden

Boxshot Dishonored

Dishonored

Releasedatum:
12-10-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Bethesda Softworks
Ontwikkelaar:

9 reacties

 1.    1374 XP
  rva_96's avatar

  Best wel schandalig dat je ook nog voor die app moet betalen, vooral nu. Geef dan een code mee wanneer de game koopt, want de prijzen zijn al hoog genoeg.

 2. Anoniem -   
  Kadava's avatar

  Ik begin me er ook zwaar aan te ergeren dat je nadat je een game gekocht heb, er nog meer in moet investeren. Het ergste voorbeeld is uncharted 3 online, daar krijg je 2 guns, de overige guns kosten gewoon 90 cent per stuk, gewoon schandalig

 3.    1489 XP
  lilrobbie22's avatar

  @Kadava: waar praat jij over, wapens in uncharted zijn gwn gratis..

 4.    4556 XP
  ps3dennis's avatar

  Waarom weer op iPhone,iPad en iPod touch. Ik begin hierdoor steeds meer hekel te krijgen aan dat bedrijf.

  Ik heb deze game gekocht bij Wehkamp voor nog geen 50 euro 🙂 en er zal gratis DLC bij moeten zitten, maar mooi niet hoor! geen dlc gekregen van Wehkamp :(. Nu maar hopen dat ze het me als nog toe sturen.

  Ik had misschien te hoge verwachtgingen van deze game ‘waar door ik hem tot nu toe een beetje vind tegenvallen’.

 5.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Ik snap al dat verschil niet, games Xbox, PS3 of Wii only… Apps Apple, Windows of Android only… Een klein deel van de mensheid zal meerdere systemen aan kunnen schaffen, het overgrote deel van de mensheid heeft hier simpelweg de middelen niet voor en wordt gewoon buiten gesloten…

 6.    1959 XP
  Faunus's avatar

  Gewoon niet kopen en zelf alles ontdekken. Het vinden van Runes is ook vrij makkelijk. En de hele ervaring is ook een stuk leuker. 😉

 7.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  @Faunus:

  Dat vroeg ik me eigenlijk later ook af… Is het wel zo’n gemis als je de app niet tot je beschikking kan hebben. Thanks…

 8.    2930 XP
  PBJ85's avatar

  Zal de official Guide wel als PDF vinden op het wereld wijde web….. Das gratis! Net als de Guide van borderlands2, skyrim, Lego games, red Dead Redemption, mgs 2/3/4, final fantasy XIII(-2), la noire en vele andere als bijvoorbeeld beide Batman games …. Helaas nog geen Guide gevonden voor kingdoms of amular: reckoning 🙁

 9.    264 XP
  RObinGoncalves's avatar

  wanneer komt de review? Ik heb de game al maar t is altid wel fijn om een review te lezen.

Dishonored Definitive Edition PS4 upgrade kost mogelijk rond de 20 euro
Dishonored komt mogelijk als Definitive Edition naar de PS4
Dishonored zal in de PlayStation Plus line-up voor april zitten
Bethesda kondigt Dishonored: Game of the Year Edition aan