CoD Black Ops: Declassified bevat nog een gratis bonus game


Tegelijkertijd met de release van Call of Duty: Black Ops 2 zal Call of Duty Black Ops: Declassified gaan verschijnen, de eerste PlayStation Vita adaptie voor de franchise en deze game bevat zowel een single- als een multiplayer die perfect in het Call of Duty universum zal moeten passen. In dat opzicht is het een interessante game om naar uit te kijken, maar daar komt nu nog een leuke extra bij.

Jaren geleden is er een Call of Duty voor de PlayStation Portable verschenen, dit was Call of Duty: Roads to Victory en elke koper van Call of Duty Black Ops: Declassified zal deze PSP game gratis kunnen downloaden. Deze PlayStation Portable game is echter niet via de PlayStation Store verkrijgbaar, maar door deze extra bij Call of Duty Black Ops: Declassified valt te verwachten dat de game vroeg of laat ook als losse download in de PlayStation Store zal verschijnen.

Let wel, Call of Duty: Roads to Victory is op zich een leuke game, maar de gemiddelde Metacritic score staat op een 64. Niet heel indrukwekkend, maar dat neemt niet weg dat het een aardige actie is.

Boxshot Call of Duty: Black Ops Declassified

Call of Duty: Black Ops Declassified

Releasedatum:
13-11-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Activision Blizzard
Ontwikkelaar:
 1.    30 XP
  dennismartijn's avatar

  Best Epic

 2. crew Redacteur -    445 XP
  KeesKop's avatar

  De Metacritic-score valt vooral laag uit omdat de PSP qua controls een nachtmerrie is voor shooters itt de Vita.

 3. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Opzich wel leuk, maar ik twijfel of ik ‘m enorm veel zal spelen als ik Declassified heb.

 4. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Hoop dat de PSP game een update krijgt voor de rechteranaloge stick. Anders gewoon de toetsen mappen via vita controller.instellingen in game

 5.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  De shooter controls op de PSP waren inderdaad een nachtmerrie…*kijkt naar SOCOM hoesje*…*koude rilling loopt over rug*….

 6.    786 XP
  phinal's avatar

  Cool
  Ik vond roads to victory best wel epic omdat het me aan cod 3 deed denken

 7.    814 XP
  Josthemaster's avatar

  Call of Duty moet wel degelijk aanslaan voor de PSVita.