Dit weekend was de New York Comic-Con waar alles op entertainment gebied in de spotlight staat en dan vooral comics natuurlijk. De ‘Merc with a Mouth’ kon het uiteraard niet laten om zijn gezicht even te laten zien en tijdens Comic-Con New York is dan ook een nieuw personage uit de X-Men familie aangekondigd die in de nieuwe Deadpool game zal voorkomen.

Domino, die vrouw met de bleke huid en de witte tattoo over haar linker oog, is toegevoegd aan het lijstje van Marvel cameo’s. Naast Domino is het ook al bekend dat Wolverine en Psylocke in de game zitten. Deadpool en Domino hebben een interessante relatie aangezien ze beide huurlingen zijn, dat gezegd heeft Deadpool een interessante relatie met iedereen dus dat zegt niet veel.

De game wordt ontwikkeld door High Moon Studios die onder andere ook Transformers: Fall of Cybertron hebben gemaakt. Het verhaal wordt geschreven door de huidige schrijver die ook de comics voorziet van hun verhaallijn, Daniel Way. De game staat gepland voor een release in 2013.