Er komt een DmC: Devil May Cry demo

Stellen dat Devil May Cry fans niet helemaal gerust zijn in de door Ninja Theory ontwikkelde remake is een serieus understatement. De abrupte stijlverandering, het meest onmiddellijk gesymboliseerd door de zwarte haarkleur van de voormalig blonde protagonist Dante, wordt – zoals dat steeds gaat  met ingrijpende veranderingen – niet door iedereen geapprecieerd. Toch doet iedereen er goed aan om een afwachtende houding aan te nemen.

Ninja Theory weet namelijk echt wel raad met dit soort games en is ook niet bang om dat te tonen. Op het DmC panel op New York Comic Con 2012 bevestigde producer Alex Jones dat consolegamers de game zullen kunnen uittesten met een demo voor de eigenlijke lancering. Samen met het nieuws dat de oudgediende slechterik Mungus opnieuw zijn opwachting zal maken en een nieuwe trailer lijkt dit ons meer dan genoeg om fans op zijn minst tijdelijk gerust te stellen.

Boxshot DmCL Devil May Cry

DmCL Devil May Cry

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  82.176.47..xxx's avatar

  Er is nog geen datum bekend ?
  Maar als ze over een demo praten dan zal het niet te lang duren.

 2.    205 XP
  askanan's avatar

  ik ben benieuwd, de kritiek van dante’s looks vind ik echter ongegrond ik vind het een goede zaak van iets vernieuwends te proberen, sommige mensen hebben nu eenmaal niet graag dat je aan hun “hero” raakt (denk maar aan de tijd toen james bond blond was geworden en welke kritiek die te slikken kreeg)

 3.    84 XP
  Lastige Jongeman's avatar

  Sinds wanneer is Dante blond geweest ..