Medal of Honor: Warfighter vereist 2GB voor installatie

Medal of Honor: Warfighter verschijnt zeer snel en als je van plan bent de game te halen, weet dan dat je een beetje schijfruimte moet vrijhouden om de game te installeren. Walmart.com heeft de achterkant van de inlay online geplaatst en hierop valt te lezen dat de game in totaal 2GB installatieruimte vereist. Dit valt op zich mee, want de laatste tijd hebben we geregeld games gezien die 4GB of meer nodig hadden.

Naast de vereiste schijfruimte gaf de inlay nog meer prijs. Zo zal de game een maximaal resolutie van 720p hebben en de multiplayer is speelbaar van 2 tot 20 man. Wij speelden Medal of Honor: Warfighter onlangs nog, maar waren helaas nog niet helemaal overtuigd. Lees onze uitgebreide hands-on hier en kijk anders onze video preview.

Boxshot Medal of Honor: Warfighter

Medal of Honor: Warfighter

Releasedatum:
25-10-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  81.164.165..xxx's avatar

  2GB is normaal en niet zoveel. Alhoewel het altijd beter kan zoals bij Killzone en Uncharted waarbij er naast reguliere updates geen install data nodig is heb je soms ook overdreven gevallen. GT5 is 10GB bijvoorbeeld maar op de X360 ben je met Halo 4 verplicht 8GB data te installeren als je de MP wilt spelen dat op Disc 2 staat.

 2. Anoniem -   
  insanespartan's avatar

  @ gast boven mij. Disc 2 voor halo hoef je maar ee n keer te installeren voor mp en de rest doe je vanaf disc 1.

  Ontopic. 2 gig valt ook wel mee idd. Maar ook ik was niet onder de indruk…

 3.    748 XP
  bliksum's avatar

  plek zat op mijn ps3

 4.    479 XP
  ajaxkoen1993's avatar

  Ruimte zat op mijn ps3.. Laat MOH maar komen!